İlkel Yağmacı Hk

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve çAğRı tarafından 1 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. çAğRı

çAğRı User

_ђрφттεѓ_§к® Filonuz yada alyansınızdaki tüm oyuncuların İlkel Yağmacıdan ödül alamadığını siz de biliyorsunuz. Ama kendıniz aldığınız için diğer oyuncuları düşünmüyorsunuz. Ödül alamama durumu için fikir sunmak yerine oyuncuları güçsüz diye suçluyorsunuz. Güncelleme gelirse daha çok ilkel yağmacı atarsa siz ve alyansınız da bundan faydalanacaksınız.

2. ʍαĝ1c61

ʍαĝ1c61 User

Bu şahısı bilmeyen yoktur sanırım hani diyor ya top için koşturuyorsunuz diye kendi zamanında neyin peşinde koşuyormuş. Moderatörlükten az buçuk tanınıp (TR)nin bilmem birilerine sığınıp kendi şahsi gemisi miş gibi her yerde atıp tutup egoist , küstahlığını ön planda tutan bir karakter den başka bir şey değildir.

3. çAğRı

çAğRı User

konuyu amacının dışına çıkarmayalım lütfen.

4. Şöyle söyleyeyim valla kardeş, eğer %3 barajı olmasa ilkel başında 30 değil 80 90 gemi falan olur büyük ihtimal rakip dahil.

5. Doğru bilmeyen yoktur servere yön veriyoruz ;) ve evet şahsi gemim, ve tekrar evet aynen öyle egoistim.

6. çAğRı

çAğRı User

90 kişinin çoğu yine sizin alyanstan olur. 90dan fazla olacağına da eminim. tek önerim %3 sınırının kalkması değil 250 yağmacı filodan 50ye düşürülmesi de çok faydalı olur. 5 kat fazla ilkel yağmacı atar. bu sayede yağmacı filo kesmeyenlerde keserse daha cok sıstem cıkar ve herkes faydalanır. bencil düşünmemek gerekir.

ʍαĝ1c61 bunu beğendi.
  7. Dengeler zaten geçen ay bu etkinliğe yulong eklendiğinde aşırı aşırı bozuldu, milletin 3-5 ayda kastığını 4 günde kastık, yarım direk yerlerim vardı fullendi 400k yulong falan kastık bizim tayfayla kelle başı. Her ne kadar kendim kasmış da olsam ben dengelerin zaten böyle bir anda alt-üst olmasına karşıyım; bir de sizin dediğiniz gibi eğer sistem 250 den 50 ye düşecekse bu bizim de 5 kat fazla yulong kasmamız demek yani dengelerin çoook daha fazla bozulması demek. Ha yok kardeş sadece %3 sınırı kalksa ortalık çorba olur dediğim gibi 90'ın nerden olduğundan ziyade 90 olmasıni istemem.

8. çAğRı

çAğRı User

ben ekmeğime bakarım diyorsan sizin bileceğiniz iş. o dediğiniz denge aslan tılsımında yulong kasılmaya başlandığı ilk dönemde çoktan bozuldu. top + direk yerini fulleyenler üstüne ekstra yulong kasanlar şimdi keyfini sürüyor. yeni kasmaya başlayanlar ise bu nasıl iş diye yakınıyor. en güzeli yulongu satışa sunmalarıdır. keş 150 bın yulongu yapket olarak satsınlar isteyen 3er 5er alsın keyfıne baksın. herkes oyuna saatler harcamak zorunda değil ve bu vakti bulamıyor.

9. lombedon

lombedon User

burada tartışma konusu gelişen oyun ve oyunculara entegre edilememiş yağmacı etkinliği olmalı . İlkel yağmacı sistemine artık herkes yağmacı ile sıkıyor . az çok herkesin ilkel yağmacı sistemine sıkacak kadar yağmacı güllesi var . 40 50 gemi aynı anda sıktığında , yukarıda arkadaşın paylaştığı gibi full alev 6 , fener ejderha barutu ile sıkanlar ödül alabilmekte . sisteme hakim grupta bile 300 400 mil canı kalmış sisteme sıkıp ödül alamayanların olduğuna bahse girerim . o yüzden sistemin toplam canının arttırılması sistemi rahat kesebilen ( adaya çekebilen ) hemde onlarla savaşıp sistemi kesmeyi amaçlayan gruplar / alyanslar için daha zevkli hale gelir .

10. Yoo alakası yok güçlü olan taraf bizdik dolayısıyla aslan da bizdeydi, saatte 2-3k eğer batmaz da aslanı tutarsan yulong kasmak nerdeeee günde 100k nerede? Kasan oyuncu demek ki aslana SAHİP olan topluluğun oyuncusuymuş.

11. Bu arada her görüşe saygım var, benim fikrim sizinkinin tam tersine direk yulongun bile kaldırılması yönünde.