ilk 250 sıralama ödülü gelmedi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve «Gαđđαя♠кαρтαη» tarafından 20 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İlk 250 de olduğuma rağmen ödül gelmedi

2. kipriyano

kipriyano User

banada gelmemiş

bigplayerTR bunu beğendi.
  3. özkantr

özkantr User

aynen bana da gelmedi

4. NavySEaL

NavySEaL User

bana gelmiş ben zaten anlamadım bu nasıl bir hatadır 1. aşama bitince kiminin sıralaması sıfırlandı kiminin ki kaldı 2. aşama bitti adamlar odulleri bile parca pincik veriyor bana odul geldi milletin odulu gelmemis nası iştir nasıl bi hatadır anlamadım ya

5. NavySEaL

NavySEaL User

düşün yıllardır bi platformdasın ve sürekli hatalar cıkıyo her etkinlikte bi hata milyonlarla lira da kazanıyo bu oyundan ama hala hatalar silsilesi dewam ediyo bi insan evladı bakar bi ders cıkarır arkadas cozemiyorum yeminle :D

6. hala anlamadınız mı? bir hikaye vardır. tilkiyle karga hikayesi. karganın ağzındaki peyniri almak için tilki kargaya gak dedirtene kadar binbir kılığa girer ve hoş görünür. ama nihayet gak deyince tilki kapar peyniri :) sizler gak dediniz ve şimdi peynirler elden gidiyor :) ben etkinlik başladığında bir forumlara yazmıştım kısa süren bir rüya yaşadınız ve artık kabus geri dönüyor,,, ama bu saatten sonra uyansanız ne fark eder,,, :)

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sabırlı olunuz bu durum iletildi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.