İLGİ İSTİYORUZ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve KARAGÜLLE tarafından 28 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. KARAGÜLLE

KARAGÜLLE User

İyi günler arkadaşlar;

Yaklaşık 2 ay önce farklı bi internet tarayıcısı yükledim. Bu yabancıydı. Yüksek ihtimalle buyuzden benim alışveriş yapma yeri TL iken USD oldu. Bu hatayı anında sporta yazdım. Hemen geri dönüş aldım. ikametkah belgesi ve kimlik istendi ertesi gün ilettim ve geri dönüş olmadı. 2 Gün sonra gece saat 2 civarında yazdım. ertesi sabah bana gelen cevap : Lütfen yarın mesai saatleri içersinde atın oldu. Hayır anlamıyorm ha yarın atmışım ha mesaiden sonra atmışım. onu okudugunda birşeymi degişiyor. farklı ticetlar açmamamız gerektigini söylüyorsunuz. aynı ticket üzerinden tam 14 kere mail attim. sadece 3 kez cevap aldım. 2sindede kimlik bilgileri istiyordunuz ama zaten ben onları size iletmiştim. Bu sorunum 1 buçuk aydır devam ediyor. her hafta yazıyorum nerdeyse yeni başlık açarak. Yeni ticet numaralarıylada konu başlıgı açtım fakat hiçbir şekilde yardım saglanmadı bana. Oyunda bazı kişiler venezuelle gemisi açtıgında oynayabiliyor ve bunu biz yaptıgımızda anında kapatılıyor. Fakat benimki TL den USD ye geçtiginde neden yardımcı olmuyorsunuz ? bu işi sport yapamıyorsa kim yapıcak. söyleyin ona mail atiyim. Direkmen Genova özkan hanım da bu konu hakkında bana yardımcı olmadı veya olamadı. buraya tekrar ticet numaramı atıyorm. burdan yardımcı olursunuz umarım.

[Ticket#2015070937009232] bu ilk açtıgım ticet.
    [Ticket#2015072737000519] bu da ikinci açtıgım ticet. konu açtıgımda anında geri dönüş yapılıyor. İstenilen bilgileri iletiyorum. Bana geri dönüş olmuyor. Yardımcı olabilcek bi sportdan görevliye iletim yaparsanız sevinirim... Teşekkürler

2. ucuz bi ülkeye dönseydi anında yaparlardı :)

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sabırlı olunuz lütfen sorunlar çözülür.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.