İKİ GÜNDE AÇILIP ATEŞ YUTMUŞ GİBİ FUL FUL GEMİLERİN SIRRI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve zagor tarafından 20 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zagor

zagor User

♥AloneWolf™♥ isimli oyuncunun yazdığı konuya cevap varmı? işte konusu:
    bot yüzünden sınırsız ban yedim.
    Taş buguvar.
    Elif puan buguvar.
    Evcil hayvan kesesi bugu var.
    Bunu yapan oyuncular ne zaman banlanacak? 3 aydır bu buglar var. Bildireli 2 ay oldu.
    Adminler istediği takdirde banımın açılması için programcılara sorabiliyor ama yakın admin tanıdık yok diye bizde mecbur bırakıyoruz oyunu. Bu bugları yapanlarıda tespit edip sınırsız banlasınlar iletin lütfen bunu programcılara. Yeter artık bigpointin onca oyunu var seafightde sıkıntı çok nedir bu.​

yav ne safız iki günlük gemiler ateş yutmuş gibiler hepsi bug kullanmış ve banlanan yok banlanacağıda yok bakın ne kullanmışlar :
    Taş buguvar.
    Elif puan buguvar.
    Bunu yapan oyuncular ne zaman banlanacak? 3 aydır bu buglar var. Bildireli 2 ay oldu.
    Adminler istediği takdirde banımın açılması için programcılara sorabiliyor ama yakın admin tanıdık yok diye bizde mecbur bırakıyoruz oyunu. Bu bugları yapanlarıda tespit edip sınırsız banlasınlar iletin lütfen bunu programcılara. Yeter artık bigpointin onca oyunu var seafightde sıkıntı çok nedir bu.​

yav ne safız iki günlük gemiler ateş yutmuş gibiler hepsi bug kullanmış ve banlanan yok banlanacağıda yok bakın ne kullanmışlar :
    ♥AloneWolf™♥ İSİMLİ OYUNCUNUN KONUSUNA BAKINCA ÇOK SAFMIŞIZ DEDİM YA SİZ? İŞTE KONU:
    Taş buguvar.
    Elif puan buguvar.
    Adminler istediği takdirde banımın açılması için programcılara sorabiliyor ama yakın admin tanıdık yok diye bizde mecbur bırakıyoruz oyunu. Bu bugları yapanlarıda tespit edip sınırsız banlasınlar iletin lütfen bunu programcılara. Yeter artık bigpointin onca oyunu var seafightde sıkıntı çok nedir bu.
    YAV BENDE DİYORUM İKİ GÜNDE OYUNA GİREN GEMİLER ATEŞ YUTMUŞ GİBİLER NASIL OLUYOR BU DİYORDUM CEVABI İŞTE BU LİNKMİŞ:​

Taş buguvar.
    Elif puan buguvar.

2. Hyden

Hyden User

:D kafan mı güzel. beta burası istemediğin kadar malzemen var burda. üstelik bu daha petlerin taşa çevilmeden önceki versiyonu. orada bug olan bir şey yok . fütursuzca davranmayın lütfen.

3. *Merciless*

*Merciless* Guest

bu videonun neresinde bug var?
    lütfen boşu boşuna forumu işgal etmeyin!
    autofill dediği şey otomatik taşları koy anlamına geliyor onuda geçtim 4 taş kullanıp 1 seviye yükseltmekten kolay ne var? aksine zaten sol taraftan her seviye atlamada 4 taş eksiliyor bunları görebiliyoruz yani.
    bot mevzusuna gelecek olursak bizler duyuruları yaptığımız zaman '' aman ben kullanıyorum ban yemedim, yemem de zaten '' demiyecektiniz alın bakın işte banlar gelmeye başladı sizler de hemen foruma düşmeye başladınız :) umarım çok yakında kullanan tüm oyuncular banlanır :)

TiryakiHasan ve Serkan~Soare[*] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.