ihtişamlı paket

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve hasanbingöl tarafından 11 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. S.a arkadaşlar ben bu oyuna yeni başladım ve sayfamda paketler görünüyor.korsan paketi cezalandırıcı ve ihtişamlı paket diye.sizce bunları almalımıyım.aldığı parayı hak ediyor mu .yoksa almamalımıyım?????? deneyimli arkadaşlar yazarsa sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Bide arkadaşlar bu üç paketin hepsini alabilirmiyim veya aynı paketi birden fazla alabilirmiyim ?

Son düzenlenen: 11 Ekim 2014
  2. -onur824-

-onur824- User

ihtişamlı kutu gerçekten aldığına değer.oyuna verecek paran varsa ihtişamlı kutuyu al.aynı paketi birden fazla alamazsınız. fakat bu 3 paketi de alabilirmisiniz onu bilmiyorum.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Hızlı gelişmek istiyorsanız ve durumunuzda uygunsa ihtişamlı paketleri almanızı tavsiye ederim

-onur824- bunu beğendi.
  4. Orhan

Orhan User

Peki ihtişamlıda ki 60 librelik top nasıl özelliklerini bulamadım. Bir de en yükek 30 luk top gördüm bu 60 librelik top en iyi top mu ?

5. Genoveva

Genoveva Guest

vereceğim linki kontrol ediniz bakınız detaylı bilgi mevcuttur. kafanıza takılanlar olursa tekrar yazabilirsiniz.

https://board-tr.seafight.com/threads/elit-toplar-ve-oezellikleri.60140/

6. Orhan

Orhan User