İhtişamlı paket

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●▒вєуℓєявєуι™[İeK]▒● tarafından 5 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ihtişamlı paket çıkmalı mı? (10 level üzeri için de)

1. Evet çıkmalı

72,5%
  2. Hayır

27,5%
  1. ayrıca ben 14 levelim marduk kesemiyorum

2. ve yanı zamanda fly keserken yaklaşık 20bin kristal kasıldığını söylüyorsun. 6milyon inci için kaç fly kesilmeli haberin var herhalde ? konuyu desteklediğimden yazmıyorum ama sen de biraz fazla abartmışsın

3. PA!N

PA!N User

Blackgold diye biri var onunla bi konuş o anlatsın sana fly le nasıl inci kasıldıgını.. Üç gemi in aşağıya 275 bin canlıkları tut 5 dakikada 1000 inci bi saatte 12 bin inci demek 2 saatte 24 üc saate 36 bin inci 3 saatte yaklasık olarak 200 kristal kasıyorsun. Günde 3 saat girdiğinden hesap yapalım. 10 günde 2000 kristal ediyor. en kötü ihtimalle hiçbişey yapamayan bi gemi sadece fly keserek bile 2 3 ay da çok çok rahat 45 yeteneği görebilir are you understand me? Türkçe yazınca pek etki etmiyorda. 14 levelsen 20 yap kes mardugunu . Ayrıca h.potter iyi oku ben günde bi saat ile 75 bin inci kasarsın dedim dediğim marduk hesabıyla da cok rahat kasıyorsun

4. ben 20 yapmak istemiyorum ! ayrıca gördüğün gibi ortamı geren de sensin ben sana artık çok vaktim yok diyorum sen bana uzun vadede hergün en az 3-4 saat oyuna girebileceğimi v.b.. yazıyorsun .

5. AresEFE

AresEFE User

npc ler kristal veriyor mu da fly kristal veriyor diye hesap yaptın ?

6. PA!N

PA!N User

fly den gelen inciyi kristale yatır diye açık yazma gereği duymadım. Çok vakitten kastın ney senin? günlük kaç saat girmek istiyorsun dediğim gibi amaç inci kasmaksa sea zaten son etkinliklerle de önünüze summuş durumda. Tek rahatsızlıgım paralı oyuncuların önüme geçmemesi, emeği parayla alabilseydik eğer bu oyundan para kazanmak çok kolay olmalıydı bilmem anlıyor musun

7. 3 kişi de afedersiniz enayi miydi de aylarca sizinle beraber günlerce saatlerce hiç durmadan fly kessin?

ben sana daha düzgün bir hesap yapayım. fly ın canı 400bin 275bin değil. rampa 6 200 elit köle ile 2.7 saniyede sıkıyorum herkes gibi, 6200 ortalama vuruş alırsak 3 dakikada bir fly kesiyorum demek oluyor. bütün fly lar ayağına gelmediğine göre yani gemin sürekli sıkamayacağına göre, tamirdir batmışsındır birisi sıkmıştır vs. saatte 12 tane kessen hiç durmadan 3000inci ediyor, hadi pır toplamıyoruz ama illaki aldıklarımızdan inci çıkacaktır diyelim 4000 inci oldu. 3 saatte HİÇ DURMADAN 12bin inci kasmış oluruz 36tane fly kestiğimizi varsayarak bu da yaklaşık 500-550bin oyuk gülle demek. 1 saat de o gülleyi kastık diyelim.sen 36bin inciye 200 kristal aldığını yazmışsın o inciye 120 kristal alınır. pazar indirimi vs. sayarak hesaplıyorsun galiba.

4 saatte 12bin inci yani 40 kristal kasıyoruz. KİMSE BULAŞMAZSA VE CAN SIKINTISINI HİÇE SAYARAK DURMADAN DEVAM EDERSEK. bu işleme de hiç durmadan devam edersek ayda 1200 kristal demek. kaç yetenek açıyorsun sırf fly keserek?????

you got it ???

8. +1

9. PA!N

PA!N User

H.potter amacın kristal kasmak mı? oyuk gülle kasma sıkıntın sana ait herkes gibi bana değil bunu da oyun yöneticileri ayarlayamaz değil mi? Bak güzel korsan dostum.. senin alyanslara girmediğinden bunu yazıyorum aksi halde kendini bi alyansta yer bulan arkadaşlarımız daha kolay kasılır. Bak şimdi in 6 ve 7 lere boş olacak bi haritaya, calico keserek admiral calico düşürmek çok kolay bi admiral calico 3300 3700 inci. fly kesmeyelim peki saatte kaylayıcısız pır toplasan çok rahat 10 bin inci yaparsın fly le cebelleşmek yerine pır toplamak daha mantılklı evet. Şimdi 20 level bi korsanım ben ve 20 level için kasılmayı biliyorum. Alyansım servera hakim behemoth bende mardukları kesebiliyorum günlük 3 4 saat online olarak cok rahat 100 bin inci etkinlik olmadan kasabilmekteyim. Ben 4 senede max. 120 milyon harcayarak bu şekilde geliştiysem sizlerde bu paketlersiz oyunu oynayabiliyorsanız kasılırsınız anlatmak istediğim bu.

are you okay?

10. Ama ben paketle kasılmak istiyorum dostum uğraşmak istemiyorum artık oyunun tadını çıkarmak istiyorum dediklerin hep en zor yollar ve kimse yapamaz millet can sıkıntısından ölür . AN-LA-TA-BIL-DİM-Mİ ??

11. PA!N

PA!N User

Paketle kasılmak yok işine gelmiyorsa çarpı kısmı orda :) bak suan ki etkinlik tam kristal ve inci ekinliği tabi kasılmayı bilene 1 m inci 1500 kristal kasmış durumdayım oda dün toplam 5 saat online oldum.. senin aylık kastıgın inci benim 5 saatimi alıyorsa eğer kimse bu paket işine girmez senden başka da isteyen olmaz ha çıkarsa da çıksın çok umrumda değil ama ben çıkmasını asla ve asla istemiyorum bu konuyla ilgili de başka bişey yazmıyorum.. iyi oyunlar

12. anketi görmüyorsun galiba ayrıca sen kimsin de bana işine gelmiyorsa falan diyorsun !!!!

13. -onur824-

-onur824- User

sa
    herkes vaktini oyunu oynamak için senin kadar ayırmayabilir.insanların işi gücü var.hem parayla alacaksa da para emek verilerek kazanılıyor hatırlatırım.bu yüzden senin emeğini çalmış olmaz.adam bedavaya almıyor paketi.lütfen mantıklı olmaya çalış.

14. sayın adminler acaba konuyu ilettinizmi ? Lütfen iletmenizi ve buraya gerekli yerlere iletilmiştir diyerek mesaj yazmanızı rica ediyorum.

15. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

ihtişamlı paket isteğinizi iletiriz. konularda birbirizini kırmadan mesajlar yazınız

16. tamam teşekkür ederim sayın beylerbeyi :)