İhtişamlı paket

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●▒вєуℓєявєуι™[İeK]▒● tarafından 5 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ihtişamlı paket çıkmalı mı? (10 level üzeri için de)

1. Evet çıkmalı

72,5%
  2. Hayır

27,5%
  1. by__zorlu

by__zorlu User

ammada sallamışsın saaate 75 bın :mad: bende 250 bın kasıyom saate ama katlayıcı var :p

2. PA!N

PA!N User

By zorlu tr2 deysen konuşalım bahsedeyim sana nasıl kastıgımı :) Boş konuşmayı sevmem inanıp inanmamak sana kalmıs

3. by__zorlu

by__zorlu User

evet tr2 atsana msj

4. 5 dakikada 7bin inci gibi bir miktar kastığını iddaa ediyorsun yani hem de hiç durmadan buna devam ettiğini 1 saat boyunca. her kestiğin santa dan admiral mi çıkıyor dostum?

5. oyunu bilmediğim nereden belli dostum ? daha açarsan sevinirim :) sen para yatırmassan yatırmassın beni ilgilendirmez ayrıca ben nedense inanmıyorum 1 saatte katlayıcısız haritasız 75 k inci kasılacağına ;) ! hadi 1 gün şansın yaver gider bişey olur belki kasarsın (hoş buda mümkün değil ama :) ) ama devamlı kasamassın

6. by__zorlu

by__zorlu User

1 gun boyunca kassanız belkı ben saat te 10-15 kasıyom oda sureklı olmuyo sıkıntı yapıyo

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

1 saatte 75 bin inci? Etkinlik dışında bir günden bahsediyorsanız bol keseden atıyorsunuz yada illegal birşey yapıyorsunuz. Neyse birazdan hesabınıza bakınca ortaya çıkar :)

8. sonucu merakla bekliyorum :)

9. özkantr

özkantr User

ne bı saati 5 saatten aşşagıya kasılmaz. ben tr1 de oynuyorum serwerımız cok kalabalık :)

10. ben de tr2 de oynuyorum. farketmez rusya 2 de oynasın isterse dediği miktar çok yüksek. herhalde hiç durmadan başak felan bitiriyordur :D :D

11. PA!N

PA!N User

bakabilirsin bigpatron :) h.potter kahraman ben :)

12. PA!N

PA!N User

Nasıl kastığımı söylesem olmaz oyunun tek inci veren gemisi admiral ve tılsım ana gemıleri değil değil mi arkadaşlar.. Ama söyleyeyim..Marduk diyebişey var saati belli. Uykunuza kıyın ve 7 8 9 saatlerine alarmınzıı kurun. 6.45 de kalk kes uyu 7.45 de kalk kes uyu ve 8.45 de kalk kes uyu birde 9.45 diyelim.. İki marduktan en az biri sizindir 20 bin inci cepte diğerini en kötü ihtimalle yarısını ye 30 bin inci bunu 3 saat tekrarla en az küsüratla beraber 75 bin inci cepte :) Yani günde 1 saatini ayırarak 75 bin inci kasmış oluyorsun saygılarımla .. :)

13. PA!N

PA!N User

beylerbeyi oyunu bilmediğin şurdan belli menzil açmak için ihtişamlı paket istiyorsun oysa 60 yetenek için istenir bu paket eğer kristalle yakından uzaktan ilgin varsa bilirsin ki 45 yetenege kadar fly keserek bıle gelebılırsın

14. Ben sana menzil açmak için demiyorum bak dikkat edersen " oyunu uzun zamandır oynadığı halde yetenekleri fulleyememişler var" diyorum. Bir önceki mesajda ise yani en azından sadece menzili açsam bile demek istedim bile nin yeri yanlış olmuş yani hani menzil önemli ya onu açsam bile yetişemem demek istiyorum daha kaleler var taşlar var ... Ben nedense senin anlattığın gibi fly keserek falan kolayca 45 yeteneğe kadar nasıl yapacağını merak ediyorum oyuna saatlerini günlerini harcaman lazım. Umarım fly ın kaç inci verdiğini biliyorsundur :D bu arada anlayamıyorsun SEN PARA YATIRMA !!! Seni zorlayan yok bak baştan beri diyorum ama anlamak istemiyorsun nedense baştan beri :( ben bu kadar zaman harcayamam işim gücüm var oyunu stres atmak için oynuyorum senin gibi sabah 6 da kalkıp sonra 7 de kalkıp hergün uğraşmamam 1 gün olur 2gün olur sonra bıkar insan! Ayrıca sen neden bu kadar takılıyorsun anlayamıyorum. Bak olay şu sen para harcamazsın emek verir yaparsın saygı duyarım bende sen kadar olmasada emek verdim. Ama ben o kadar vakit ayıramıyorum artık ve oyunu stres kazanmak için değil hobi için zevk almak için oynuyorum. Bu yüzden PARAM ile hizmet satın alacağım. Sadece oyunda değil heryerde bu böyledir. Parayı büyük yazdım çünkü sen sanki bedava alacakmışım gibi konuşuyorsun. Almak isteyen alır almak istemeyen almaz zaten bigpoint in mantığıda bu . Hayır anlamadığım oyuna yenilik için bilmem ne için insanlar kendi istekleri için birsürü konu açıyorlar buraya adminler en güzel şekilde idare ediyor kimseyi kırmadan ben burada isteyenin PARASIYLA alabileceği isteyenin de almayacağı oyunda güçlülerle güçsüzlerin arasındaki farkı AZ DA OLSA kapatacak ve savaşların daha güzel olacağı hem seafight ın işine gelen hem oyuncuların işine gelen ve iptal edilmemiş sadece şu an etkin olmayan ama kimilerin illega yollardan alabildiği bir paketi tekrar aktif etmeleri için bir fikir attım sen ise sanki kendime özel bedava birşey istemişim gibi davranıyorsun. Fikrime katılmayabilirsin en doğal hakkın ama oyunu bilmiyorsun v.b. Şeylerle de ne yaptığını anlamıyorum ayrıca yazdığın mesajlardaki herşeyinde karşılığını veriyorum yani sana anlatıyorum ama haksız olduğunu bir türlü kabul etmiyorsun bana burada yetenek hesabı anlatıyorsun lütfen böyle çocukca inadını sürdürme yakışmıyor.. Ayrıca bende çok zengin falan değilim dediğim gibi abur cubur şeylere para harcamıyorum biriktirip zevk aldığım oyuna yatırıyorum bunun nesi yanlış hala anlamadım ?
    Saygılarımla...

Son düzenlenen: 12 Ağustos 2014
  15. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

tartışacak mesajlardan kaçınalım

16. PA!N

PA!N User

Kusura kalma da burda işsizler takımı yok! Herkesin işi gücü var ve oyun oynayacaksan zaman ayıracaksın bu kadar basit. Ben cıkmasını istemediğimi ve neden cıkmasını istemediğimin sebeplerini yukarılarda söyledim. Şuan saygı duymayan ve fikrimi baltalayan sensin. Ben senin çıkma talebine bişey demiyorum ama çıkmaması en hayırlısı.. Son sözüm de budur

saygı ve sevgilerimle..

17. Ben zaman ayırıyorum zaten ama dediğin gibi hergün o kadar uğraşacak zamanım yok ayrıca fikrimi ısrarla baltalayan ve gerginlik yaratan sensin eğer ben seni kıracak birşey söylediysem kusura bakma ama baştan beri ben fikrine saygı duyduğumu ama abarttığını söylüyorum eğer yazıları okursan anlayacaksın asıl fikrime saygı duymayan sensin senin konuya ilk mesajın şuydu "Ben hayır diyorum. benim almaya param yok sen sırf parayla bana yetişemezsin. Bir kere çıktı alan aldı dahası olursa ben ve benım gıbı oyunculara olan olur. Ha şunu söyleyeyim gemim 58 yetenek ama katiyen böyle bişey istemiyorum.. Verilen emekler oyunda etki etmeli yok öyle para bayıpta yakalamak.." Yok oyunu bilmiyorsun yok şöyle böyle diyende sensin hatırlarsan ben bu fikri destekliyorum eğer ankete bakarsan destekleyenlerin çoğunluk olduğunu anlarsın tabiki sen desteklemeyebilirsin ve bak tekrar söylüyorum ben saygı duyarım. İşsizler takımı derken de ne demek istediğini anlamadım tabiki herkesin işi gücü vardır ama herkes oyuna çok zaman harcayacak diye bir kural da yok. Sana mesajları baştan bir daha okumanı tavsiye ederim. Ben sadece doğru olanları ( doğru olduğunu düşündüklerimi) söyledim. Eğer seni kırdıysam özür dilerim hakkını helal et.

18. kahraman sabahın köründe defalarca kalkmak 1 saatte 75bin inci kasmak mı oluyor :D sabah 6 7 8 9 mardukların hepsini kessen bile kimseye kaptırmadan zaten 80bin inci oyukla mı kesiyorsun.

19. PA!N

PA!N User

evet aynen öyle oluyor :) kıy uykuna kas gemini hala aynı yerdesın h.potter :)) eğer sende elit gülle alacak inci de yoksa kenarda köşe de oynama oyunu ;)

20. vala nerede olduğum bi beni ilgilendirir benim zevkim. senin de dediğin gibi eliti inciyle alıyorsun ve marduk kesiyorsun. buradan net kazanç hesaplaman gerek. anladın? ve öyle bir dedin ki 1 saatte 75bin inci kasıyorum diye, biz de sandık ki mesela 3 saatte 225bin