İhtişamlı paket

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●▒вєуℓєявєуι™[İeK]▒● tarafından 5 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ihtişamlı paket çıkmalı mı? (10 level üzeri için de)

1. Evet çıkmalı

72,5%
  2. Hayır

27,5%
  1. Adminim çok uzun süredir oyunu oynayıp hala yetenekleri fulleyememiş birçok gemi var. İhtişamlı paketten bu toplar falan çıkarılıp sadece kristaller verilse çok iyi olur. Eğer zor olacaksa toplarla birlikte almaya razıyız. Ama ne olursunuz bunu iletin çünkü zamanında alanlar çok ucuza yetenekleri fullediler. Ayrıca 10 level üzerinede çıkması lazım adaleti sağlamak için. Şimdi siz kaldırılmadı sadece aktif değil diyorsunuz ama linkten alanlar alıyor. Fakat ben ve ben gibi düşünen birçok arkadaşım illegal yollardan almak istemiyoruz. Lütfen iletin ne zamandır hiç çıkmadı ve bu şekilde yetenek yapmak çook zor oluyor özgürlük paketlerinde alıyoruz ama 3-4 yetenek yapamıyoruz bile lütfen ihtişamlı kutuların çıkmasını istediğimizi iletin ve bizleride bilgilendirin. Ayrıca arkadaşlar ankete destek verirseniz sevinirim.

2. PA!N

PA!N User

Ben hayır diyorum. benim almaya param yok sen sırf parayla bana yetişemezsin. Bir kere çıktı alan aldı dahası olursa ben ve benım gıbı oyunculara olan olur. Ha şunu söyleyeyim gemim 58 yetenek ama katiyen böyle bişey istemiyorum.. Verilen emekler oyunda etki etmeli yok öyle para bayıpta yakalamak..

3. MEZAMORTA

MEZAMORTA User

Parayla alıpta emek diyonda oyunun çoğu şeyi para üzerine sen parayla almışsan diğeride parayla alabilmeli.... zaten oyunda paralı olan şeyler daha değerli oluyor... madem öyle her şey parayla olmuyor o zaman buz güllesi vudu güllesi bunlar gibi öğelerde parasız satılsın yani inciyle... dediğin olduğu zaman oyun kurucularının burda karı ne olacak ve oynayanların karı ne olacak... karşılıklı menfaat diyoruz biz buna... o yüzden çıkmalı...

4. Peki sen 58 yeteneği nasıl yaptın tek tek kristal mi kastın para yatırmadan ayrıca zaten oyunun mantığı bu para yatıranlar yatırmayanlara göre bazı şeylere daha kolay ve önce ulaşır sen daha bunu anlayamamışsın ayrıca tabiki emek çok önemli ama senin dediğine bakarsak o zaman abanoz fildişi güvertede almayalım :S tabiki fikrini söyleyeceksin ama " sen sırf parayla bana yetişemessin- yok öyle para bayıp yakalamak" v.b. Söylemlerde bulunamazsın!!! İnsanlar yuzlerce hatta bınlerce lıra harcıyor. sen dıyosunkı kimse para yatırmasın beni geçmesin. bu hıcbır zaman mumkun değil.Benim ve birçok oyuncunun fikri bu paketlerin çıkması çünkü bunu zaten illegal yollardan alan alıyor adminlerden ricam bunu yetkililere iletmeleri.

Son düzenlenen: 5 Ağustos 2014
  5. Fikirler için ayrıca teşekkür ederim.

6. BIRAKTI

BIRAKTI User

içeriğini bilmiyorum ama almak isteyenler için yeniden çıksın ben ara vermiştim görmedim bende almayı düşünürüm ismi gibi cazip bir paketse yeniden çıksın

7. 190 tl ye deadalus tasarım,behemont asası, 120 tane 27,5 top, birsürü gülle vede en önemlisi 20000 kristal :) unuttuğum varsa affola... Ayrıca bunun daha düşükleri vardı mesela 100 tl olanı ve 62 tl olanı. 100 tl de 10000 kristal + itemler 62 tl olanda da 5000 kristal + itemler vardı. Ve her hesapta 1 kez alınabiliyordu.

8. -onur824-

-onur824- User

eğer çok param olsaydı ihtişamlı paketi önceden alırdım.yine de alacak olanlar için çıkmasını isterim.

9. adminler acaba ilettinizmi fikri ?

10. PA!N

PA!N User

Beylerbeyi iek. Şunu söylemek isterim ben 5 yıldır oynuyorum bu oyunu. yatırdıgım toplam para 150 Tl fildişi abanoz dahil. Oyunda bazı şeyler çıkar ve parası olmayan biri dahi bunu almak zorunda kalır örnek olrak abanoz ve fildişini sayalım.. Bu ihtişamlı paketi tekrar çıkarırlar ve sen alırsan benım haftalarca etkinliklerde kastıgım kristali benim aylarca kastıgım milyonlarca inciyi sen 120 milyon gibi basit bi rakamla yakalamış olacaksın.. Bu bildiğin illegal bi şekilde kasan oyuncular gibi benim önüme adil olmayan yollarla geçmek. madem öyleyse ben ve benım gıbı seafıhtın yarıdan fazla kitlesi çekilelim siz parası bol olanlar kalsın uyar mı sana ? Ben paramı kazanmadan para yatırmam fuzuli yerlere zamanımı da harcamamaya özen gösteriyorum. Evet ben 25 liklerimi 27,5 luklarımı amirallerimi pazar paketsiz ve herbirini inciyle aldım. Bu oyuna benden cok emek veren elbet vardır ama benım verdıgım emegı veren oyuncu sayısı nadirdir. Hiç kimse mılyonlarca incisini indirimsiz yatıramaz. Allaha şükür cebimden 150 200 liram eksik olmuyor öğnreciyim hem. Ama sırf bu oyunu oynuyorum diye sırf sen benı para verip gececeksin diye ben buralara memur maaşı dökmem.. Abartmadan oynayın oyununuzu. Ve eğerki para yatırıp geçecek olan varsa en az 1 1,5 milyar yatırmalı o zaman amenna derim. Ama kıytırıktan bi paket alıp benım yaptıgım yeteneği yapacaksan yok öyle bi dünya.. Şunu da unutma sea yöneicileri her tıklama para kazanıyor senın bokorda atıgın 5 liralıklarla 1 yıldır iyi bi hasıla yakaladı. Amacım sea ya zarar vermek köstek olmak değil. Tek amacım parasız yapılan emeklerın parayla alınamayacak olması. Aramızdaki farkı para kapatamamalı.. 2 milyar bayılırsan gemimi de üstüne veririm çeker giderim :) ama öyle 200 tl ye 5 yıllık emekleri heba edecekseniz boşuna ümitlenmeyin .. Seafght adil bi oyun.. Çoğu oyunun sonu var bu oyunun sonu yok anlayacağın yatırdıgın paranın da sonu yok.. Geçkalmışsan olmuş bitmiştir neyse Umarım anlatılmak istenan tarafınca anlaşılmıştır.. İyi yoyunlar herkese

11. %100 katılıyorum

12. Ben bu oyunu 6 senedir oynuyorum. Ve fikrine saygım sonsuz. Ayrıca bende öğrenciyim. Emeğin çok önemli olduğunda hemfikiriz. Ayrıca az para harcayarak bu kadar gelişmende takdire şayan. Ama hayat böyle bende böyle olmasını istemem ama artık bıktım. Olmuyor böyle ve ben çook fazla zaman harcıyorum. Param çook kıymetli. Aynen sen gibiyim cebimde Allah'a şükür biraz param var. Ama şu da varki zamanım paradan çok daha kıymetli. Mesela sen uğraşarak gider 30 luk top alırsın bunu 5. Seviye yaparsın, sonra birisi gider vudu topu alır parayla.. Noldu senin emek?? Hayat maalesef böyle :( ayrıca mesela gerçektede bu böyle. Insanlar para vererek bazı şeylere daha zahmetsiz ve kısa yoldan sahip olur bu bi kural. Oyunun kuralıda bu adamlar kimseyi para vermeye zorlamıyor isteyenler senin gibi zaman öldürerek (yanlış anlama emek tabiki önemli) vaktini harcayarak sinir stres yaparak oynar. Ama oyunda bunun karşısında birde daha az emekle para karşılığında bu imkanlara sahip olma seçeneği var. Demişsin ki benim aylarca haftalarca uğraştığım şeye sen kolayca sahip olacaksın. Ben o parayı kolay kazanmıyorum. Sen emek vereceksen bende para veriyorum. Sence bu basit. Birşeymi ? Ben bugüne kadar tek tük para yatırarak oynadım ama artık yetti ben bu oyunu zevk için stres atmak için oynuyorum ama tam tersi işe yarıyor artık para ile gemimi güçlendireceğim( zaten oyunun prensibi böyle ya emek ya para). Sen sanki bedavadan sahip olacakmışım gibi konuşuyorsun ama ben de o parayla birsürü bişey yapabilecekken onlardan vazgeçip oyuna yatırıyorum... Ayrıca ne zamandır bokor atmadım :) emin ol bende çok emek harcadım bu gemiyi yapmak için öyle bedavadan tepeden inmedim. Ayrıca seafight yöneticilerinin işi bu adamlar buradan para kazanıyor. Ve ben helal olsun derim adamlar en güzel şekilde işlerini kurmuşlar tıkır tıkır para kazanıyorlar bizede iki seçenek sunmuşlar isteyen parasız oynar isteyen parayla. Ayrıca seafight bir korsanlık oyunu hayat adil değil ve korsanlıkta adil değil! Fikrin için teşekkürler adminlerden isteğim bu fikrimi bir an önce iletmeleri.

[F£V]dynamic_qeneral ve Amykos bunu beğendi.
  13. Adminler acaba ilettinizmi isteği ?

14. arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim herşeyi parayla alınca ne olacak oyundan biraz keyif almaya bakın gidin admiral çıkarın kesin pırıltı toplayın ada vurun ne biliyim yani oyundan keyif alın 3-5 yetenek açmak için 190tl verilmez

15. PA!N

PA!N User

Beylerbeyi arkadaşım sen beni gıdım anlamamışsın.. Sen zevk alcaksın diye benım gibi bunca insan hayal kırıklıgına ugrayıp geride kalması hiçte mantıklı değil. Zamanında çıkarıldı alan aldı durmadan önceki şeyleri isteyeceksek nerde kalıyor öncekilerin önemi? Ben 30 luklarımla vudu toplu korsanlara kafa tutabiliyorum sende tut. Kusura kalma bende gider en kıytırıkten bi iş bulurum günlüğü 50 liraya ayda asgari ücret cıkarırım Allaha şükür ihtiyacım yok okudugum için benden para bekleyen de yok.. Ben zamanımı da çok harcamıyorum tatil diye oyundayım yoksa hafta da 10 saati geçmez benim oyuna girmeelerim. Günde 1 saat kasılrak 75 bin inc, kasıyorum yollarını biliyorsan oyunu biliyorsan sende yaparsın.. Eğer sizlerin bu istekleriniz gerçekleşecek olursa ben ve benim gibi çoğu oyuncu oyundan tamamen kopar.. Git kendine full gemi al madem para harcamaya hasretsen :) Buraya da bu şekil konu açmayın lütfen. zamanında yapılan boykotu biliyorsundur madem 6 yıllık oyuncuysan. Ben şahsen karşıyım ne zorla alınan helhammer red baron tasarımları kolay şekillerde alınmasına hemde para yatırılıp tüm emeklerin al aşağı edilmesine.. Hayatı adil kılan sensin beynin ve düşüncelerindir. Herkes olma farklı ol.. Ben adil olmayan bu hayatta adil davranmasını biliyorum aynen oyun ıcınde böyle .. sayglarımla..

16. PA!Nburası yerideğil ama adı geçmiş redbaron hiç izledinmi youtebede o etkinlikte alınan alınan red baronları filo içi hilelerle alanları vide oları var bu konuda o oyunculara işem yapıldımı düşün dünmü bizde emek harcadık ve hüsran olmuştu tabi sonra sonra vide olar çıkınca anladık biz neden alamadık:(

17. SARD

SARD User

ARKADAŞLAR SEAFİGHT OYUNCULARIN LAFINI DİNLESEYDİ SUANDA PARASIZ BİR OYUN OYNARDINIZ. HER NE DERSENİZ DİYİN SEAFİGHT ÇIKARACAK O PAKETLERİ ADAMLAR PARA DURURKEN GİDİPTE AH ŞU ADAMIN EMEGİ VAR DİYİPTE ÇIKARMAYALIM DEMEZ!

18. Kardeşim asıl sen beni hiç anlamıyorsun birincisi ben zaten "3-5 yetenek" yaparak seni geçemem. Ikincisi ben oyunu zevk almak için oynuyorum sen niçin oynuyorsun ??? Üçüncüsü ben sana 30luk toplar kötüdür veya onlarla kafa tutamazsın demiyorum! Sen emekle uğraşarak 30luk yaparsın başka birisi para ile vudu topu alır bu kural böyle diyorum. Ayrıca olayı yanlış mecralara kaydırıyorsun burada para konusunu konuşmuyorum ben sen çalışırsın çalışmazsın tamamen kendi tercihin kimsenin senden para beklememesi veya beklemesi de beni ilgilendirmez konuylada alakası yok.oyuna para yatırıp yatırmamakta kendi tercihin bana sadece saygı duymak düşer ama sanada saygı duymak düşer bir önceki yazımda da dediğim gibi oyunun kuralı bu ayrıca ben para yatırma heveslisi falan da değilim böyle ithamlarla olayı geriyorsun! Ayrıca bana 1 saatte 75k inciyi nasıl kastığınıda anlatırsan sevinirim senin gibi katlayıcıya para vermeden üstelik ?! Gemi almak zaten yasak ayrıca dediklerin birbirini tutmuyor gemi alırsan tepeden düşersin o gemiye ama ben hem emek verdim hemde para yatırıyorum böylece daha kıymetli olmazmı Sencede yani sen gibi emeğe çok değer veren biri olarak.bu arada ben parayı biriktiriyorum mesela lüzumsuz yerlere harcamıyorum abuk sübuk şeyler almıyorum onun yerine oyuna yatırıyorum bence bunda hiç bir sorun yok. Eğer ihtişamlı paketi alırsam da kimse oyundan kopmaz korkma en azından sadece menzili bari açarsam yine sen gibilerle aynı seviyede olmam. Bu oyunuda iyi biliyorum merak etme ;) hala para ve emekleri konuşuyorsun işte anlamadığın nokta burası sen emek harcıyorsun da bende PARA HARCIYORUM! Sanki bedava alacakmışım gibi konuşuyorsun ayrıca kurallar çerçevesinde buraya istediğim fikirleri yazabilirim. Destekleyip desteklememek sana kalmış. Ben zaten herkes değilim. Hem bu paketi millet linkten alırken bişey yok değilmi ?!? Bu bir korsanlık oyunu. Adillik biryere kadar olur.
    Okuduğun için teşekkür ederim.

19. PA!N

PA!N User

Oyunu bilmediğin burdan belli. menzili 36 yetenekte açıyorsun ve npc hasarında 5 e 5 kalıyor :) Bu paketi almadan da 45 yetenek yapmak çok kolay zaten kristallerin sayısı düşürüldü. Hem benım parayla bahsettiğim konuları iyi okumamışsın. Ben de bu oyunu bu kadar para yatırmayı abuk sabuk buluyorum işte zamanımın yanı sıra paramı da yatırmak istemiyorum. Bi saatte 75 bin inci nasıl kasıldıgı konusna gelince onu burda söylemem söylersem stratejim baltalanır :) ama katlayıcısız ve özel haritasın günde bi saat ile rahatlıklıa 75 bin inci kasıyorum. Her heyse red barona değinen arkadaşımıza gelince bende o tasarımı alyansım sayesinde aldım bu oyun kuralları içerisindedir. Sana dost düşman batır demiyor sana buz güllesi sık ve puanını kas diyor. Alamadıysan uğraşmadıgından alamamışsındır.