ihtişamlı kutu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ●▒вєуℓєявєуι™[İeK]▒● tarafından 15 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. herkese iyi oyunlar bence bu ihtişamlı kutu cezalandırıcı kutu gibi karlı şeyler tekrar gelmeli 10 level üstü için de bir ara gelmişti ama o zaman kaçıranlar çok oldu ben de dahil. yine kısıtlı bir zaman aralığında gelirse eminim bir çok kişi alacaktır içinde sadece kristal olsa yeter :)
    herkese iyi oyunlar

Beylerbeyi™[İeK]

2. Gelsin .. Gelsinde level sınırının sebebi nedir. 10 level ve üstü adam zaten yükünü tutmuş birşeyler görmüş geçirmiş demektir. Aslolan yeni yüzler kazandırmak olmalı. Oyuna başlayıpta 1 hafta içinde bırakanların kervanı gün geçtikçe çığ gibi büyüyor. O sebeple level sınırı olmaksızın bu paketlerin tekrar satışa sunulmasını şiddetle destekliyorum.

3. insallah bir once gelir bana da lazım bne de cekıcem

4. aynen bende bunu şiddetle destekleyen oyunculardanım. zaten seafightta hiç bir zaman anlam veremeyeceğim durumlar söz konusu hep olmuştur. bu konu da onlardan birisi. efendim aslında biraz daha açık konuşmak gerekirse bu oyunu 6 yıldır oynuyorum ve bugüne kadar bir yardım öneri almadan falan gemisine ihtişam çekecek insan görmedim, tanımadım. serverlerde güçlü filolarda bulunan düşük levelli arkadaşları ayrı tutuyorum tabi. onlara öneride bulunabilecek insanlar var. yani demem o olacak ki bu ihtişamlı kutu olayı her ne kadar küçük gemilere lazım ise 10 levelden yukarı gemilere de lazım. neden diye sorarsanız diyelim benim bir gemim var. kimseden bir tavsiye bile almadan paso korsanlık sınavı yaparak gemimi 12 level yaptım. geminin toplarınıda zar zor fulledim. sonrasında bu ihtişamlı kutu olayının benim içinde geçerli olması sizce de iyi olmaz mı? her ne kadar leveli düşük gemileri düşünüyorsanız bi o kadarda leveli artmış gemi sahiplerinide düşünürseniz seviniriz. teşekkürler...

5. oyunu takip edin gerisi boş.

6. oyuna ara vermiştim de ihtişamlı kutu felan ne oluyor ?

7. ya işte 205 veya 210 tl ye 20000 kristal + birçok güzel şey alıyorsun ha bide deadalus gemi