ideal yetenek kombinasyonu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BeyazMinare tarafından 18 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Abiler 70 yetenek için ideal yetenek kombinasyonu nasıl olmalı?

2. İdeal derken savaş içinmi kasılmamı sandık ve prıltımı sana kalmış bunlar

3. kasılmak için diyelim

4. Peki kaç yeteneksin ?

5. 70 yeteneği de soruyor musun her şeye yetiyor zaten :)

6. şuan 35

7. yetmiş yeteneğim olsun ben ona kombinasyon bulurum benim sorma nedenim fakirlik 35 yeteneğim var ağam :)

8. AlınTeri

AlınTeri User

Yeteneklerin zaten ne işe yaradığı yazıyor. Sallıyorum pırıltı toplucaksan gidipte agweye vermezsin zaten. 35 yeteneğin varsa ne yapmak istediğine göre dağıt. Mesela pırıltı için legbada işe yarayanlara vereceksin. Etkinliklerde kasılmalık yapacaksan ogoun agwe de dağıtacan. Şimdi sen bize ben bir araç alacam diyorsun ama otomobil mi motorsiklet mi tekne mi biz nerdn bilecez?

Son düzenlenen: 19 Eylül 2015
  9. neyse hacı dayı sen cevaplamasan da olur :)

10. AlınTeri

AlınTeri User

Yav arkadaş sizde hiç özeleştiri diye bir şey yok mu. yazdığım mesajdan bunumu anladın yani. adama diyorumki sorunu cevaplamamız için daha ayrıntılı ne istediğini söyle. adam bana diyorki sen cevaplama. Monitöre bakmaktan kafanız mı sulandı anlamış değilim. FeSubhanAllah!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Eylül 2015
    •ŘΣŦΣŔİЦŜ• bunu beğendi.
  11. hakarette etmeyeydin iyiydi :)

12. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

yazdığımız mesajlara dikkat edelim. eğer ne istediklerinize göre mesaj yazarsanız arkadaşlarımız size uygun bir dağılım önerebilir.

13. 70 yazmışın ondan dedim :) genelde ogoun barut npc ateşi yaparlar ama ben barut menzil yaparım 35 yetenek olsam

14. heh budur işte ya böyle püff noktalarda tavsiye istiyorum. teşekkürler üstad.

15. bir sey degil ha bu arada menzile giderken 15 vermen gerekiyor da isabet 6 yap yine de 17 gider ama isabeti de fulle

BeyazMinare bunu beğendi.
  16. şahsen benim 70 yeteneğim olsaydi barut 6/6 npc hasari 6/6 gok ateşinij hasarini arttiran vardi adini unuttum onu 6/3 ya da 6/2 sonra yumrugu 6/6 yapip menzilden zirhi arttirani 6/6 tamiri 6/6 isabeti 6/6 can arttirani 6/6 menzili 5/6 yapardim. valla kaç yetenek gitti saymadim ama bi 5 yetenrk kaldiysa kafama göre verirdim

BeyazMinare bunu beğendi.