ID

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve CroSs.FiRe tarafından 24 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. CroSs.FiRe

CroSs.FiRe User

oyundayken diğer oyuncuların ID lerini artık öğrenemiyormuyum nasıl öğreniliyor yardımcı olursanız.

2. CroSs.FiRe

CroSs.FiRe User

oyun chatından yazdığımda kimse cevaplamadı o yüzden buraya yazdım. teşekürler

3. oyuncunun ismini alıyorsun (kopyalıyorsun)kamara üye aramaya yapıştırıyorsun ara diyince sana ıd sını verıyor.

4. *Sempatis*

*Sempatis* User

Chatı açın yazma kısmına tıklayın İD sini almak istediginiz oyuncunun üstüne ALT tuşu ile beraber tıklayın.

CroSs.FiRe ve Oğuzhan[T•R] bunu beğendi.
  5. *Sempatis*'in dediği gibi en kısa yol budur. Hatta eskiden npclerinde idsi alınıyordu kaldırıldı :)

CroSs.FiRe ve *Sempatis* bunu beğendi.
  6. CroSs.FiRe

CroSs.FiRe User

anladım çok sağolun ben özel haritalarda ıd si en yüksek olan npc yi vurunca gemi alınıyormus ondan sordum kaldırılmışsa gerek kalmadı teşekürler yinede.

7. *Sempatis*

*Sempatis* User

O olaylar tamamen uydurma son atışı oyukla yap,şu kordinatta kes,barutsuz kes vs. tamamen şans işi :)

8. CroSs.FiRe

CroSs.FiRe User

doğru diyorsun usta