İçimi Rahatlatın !!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve hasan36 tarafından 5 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hasan36

hasan36 User

Öncelikle merhabalar ;
    malumunuz 5 gün önce oyuna bi reset atıldı reset den sonra oyun felç olmuş durumda hatalar mı dersiniz açıklar mı dersiniz sizinde bizimde başımız çok ağrımaya başladı artık sabırlar doldu taştı ve şu ana kadar bunlar için gerekli çalışma yapılmadı. benim üzerin durmak istediğim konu farklı daha çok hatalardan ziyade ''AÇIKLAR'' üzerine durmak istiyorum.
    şimdi gelelim konuşulan açıklara ; bazı kullanıcılarda ciddi derece o malum resetden sonra vuruş artışları yaşanmaya başladı bunun tek sebebi var oda TAŞ AÇIĞINI kullanmaları.Bazı kullanıcılar oyun açığını kullanalarak taşlarını 20ci seviyeye çıkardılar bakın 15 veya 16 demiyiyorum 20 diyorum inanın bu oyuncular arasında inanılmaz bi uçurum yaratılcak ve ne gariptir ki BU AÇIK 24 SAAT GEÇTİKDEN SONRA PROGRAMCILAR FARK ETTİKDEN SONRA KAPANIYOR.
    gelelim 2ciye LİG PARASI katlama ; sosyal paylaşım sitelerinde özellikle çok paylaşılmaya başlandı malum tüm önemli şeyler ittifak bölümünde adamlar prpgramla 1000 rakip parası yapıyor bu da çok tehlikeli bir durum.
    gelelim 3cüye İnciyi 2 Kere Kullanma Açığı ; bununla ilgili açıkcası çok bilgim yok ama sizinde bilmeniz amaçlı yazıyorum bu da sosyal paylaşım sitelerinde yayılmaya başlandı.
    ayrıca 20 üstünde bazı arkadaşlar sölediklerine göre komutanlar üst üste ekleniyormuş 400 küsür top yeri oluyormuş :))
    ve son olarak çıkan ISKALAMA hatası bunda da çıkarları doğrultusunda kullanan arkadaşlar var bununla ilgili şikayetlerle banlanmalar oluyor gerçi.
    Benim sizden istediğim şey şu ACABA BUNLARLA İLGİLİ ÖZELLİKLE VE ÖZELLİKLE TAŞ AÇIĞI VE LİG PARASI İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR VAR MI YOKSA OLUCAK MI LÜTFEN FORUMU TAKİP EDİN DEMEYİN İÇİMİ RAHATLATIN BUNLARLA İLGİLİ ÇALIŞMA VAR MI YOKSA DA OLUCAK MI ?
    iYİ FORUMLAR

Sûямєиєli™ bunu beğendi.
  2. ●ђр●

●ђр● Guest

Rakip parasi katlama bildiğim kadariyla program ile yapılıyor ve cezası çok net bann ve en icinizin rahat olmasi gereken yer burasi, zira hiçbirinin yanına kalmaz. Nasil önceki harita/top katlayanlar ya da gülle yapanlar 1 yil ya da sınırsız bann aldiysalar bu hesaplar da alır.

Taş katlama bazı üyelerde istekleri dışında gerçekleşti bir yaptırım uygulanir mi bilemiyoruz şimdilik ama tahminimce taşları hesaplardan çekerler ki çekmeleri de lazım az para verilerek yapılmıyor o taşlar, bakalim bekleyelim yaptirim uygulanacak mi beraber görelim.

Iskalandi mevzusuna gelirsek, sabahtan beri bir sürü kişi forumda yedigi bandan şikayetçi idi kendiniz de silmedigimiz mesajlari arayarak gorebilirsiniz, durum belli, açıktan yararlanmak bann sebebi tamam ıskalandi olabilir ama gidip oyunculari batirirsaniz bann alirsiniz ki çoğu hesap (yararlanan) da 1 hafta ya da 1 ay bann aldı almaya da devam eder.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.