İç Savaş: Korsanlar vs. Vikingler - Gelmeyen Ödüller

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve CANAVAR_34 tarafından 5 Eylül 2025 12:12 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. CANAVAR_34

CANAVAR_34 User

İç Savaş: Korsanlar vs. Vikingler - 2025 etkinliğinde tüm görevleri tamamlamış olmama rağmen hiç bir ödül hesabıma gelmedi konuyu supporta yazarak teknik ekibe bildirmiştim .Ama hala bir dönüş olmadı,O kadar emek ve zaman boşamı gitti acaba? Sanırım sadece ben de değilim bu konuda zarara uğrayan.Lütfen İlgilenirmisiniz

2. etkinlik tamamlamanın resmini at bakalım buraya.

3. CANAVAR_34

CANAVAR_34 User

Bir sorun çıkacağını düşünmediğim için resim almadım..ama görev çubuğunun hepsi tamamlanmıştı ve artık başka görev vermiyordu

4. Siz hangi ödüllerden bahsediyorsunuz günlük görev mi? etkinlik tamamlama görevi mi ?

5. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Sorununuzu daha açık ve net yazarsanız bizde size yardım ederiz.

6. GARBETII

GARBETII User

Etkinlik bittikten sonra ödül verilmiyor mu siralamaya girildiydi vs onu diyor bende gormedim, birde kalp kirici cephanesinin basdondurme etkisini azaltmak veya kisaltmak icin bisey yapiliyor mu veya teserini arttirmak icin kalelerde ben oyle birsey gormedim varsa eger tabiki

CANAVAR_34 bunu beğendi.