İade

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ZeninTj tarafından 29 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZeninTj

ZeninTj User

Selamlar. Yazılımcının yaptığı hata yüzünden verilen cezaları doğru bulmuyorum.
    Oyunda tüm gün haksız kazanç sağlayan bir sürü bot var. Tespit etmesi 5 dakikalarını almayacak lakin aylardır oyundayım hep aynı gemileri aynı haritalarda görüyorum. Madem bu şekilde bir yönetim anlayışı var bu haksızlıkla uğraşmak zorunda değiliz. Ki neden oyuncu sayısının hep azaldığını şimdi daha iyi anlıyorum. Her neyse yatırdığım paraları iade alabileceğim veya ulaşabileceğim bir merci var mıdır bunu öğrenmek istiyorum. Zira support hiç yardımcı olmadı

2. İade politikası gereği iade alamazsınız. Ayrıca, bu debuff, top ve çekirdek gibi öğelerin sayısını artıran oyunculara, talep et butonuna basarak yapanlara verilmiştir. Arkadaşlar, sömürü cezasız mı kalmalıydı? Veya cezasız kalacağını mı düşünüyordunuz ?

İşte iade olmadığını belirten sözleşme maddesi:
    7.10 Karşılıklı alacak hesaplaması, iade hakları olmaması

Kullanıcı, yalnızca ihtilaflı olmayan veya hukuken geçerli olduğu tespit edilmiş alacaklarını Bigpoint şirketinden talep edebilir. Kullanıcı, bir iade hakkını yalnızca karşı alacağı aynı sözleşme ilişkisinden kaynaklanıyorsa kullanabilir.

kotra bunu beğendi.
  3. botla senin ne farkın var onu tam anlayamadım bıraksalardı da geminde 200 çekirdekle 1.5 m mu vursaydın
    ağlama duvarı burası değil

bide bunlar 5-6 kere de yapmamış birine sordum 5 k top yaptım demişti :D aynen cezasız takılacaktınız 1 hafta yine iyi aldınız

kotra bunu beğendi.
  4. ZeninTj

ZeninTj User

Tamam bunu arıyordum teşekkür ederim. Konuyu kitleyebilirsiniz

5. -LegenD-

-LegenD- User

Programcının yaptığı hatayı kullanmak yerine hata var diye iletebilirdiniz. Konu ile alakalı avukatınıza başvurunuz. Ama avukatınız GİŞ kurallarını iyi okusun. Zira birçok kural açık ve net.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.