HUZUR BOZULUYOR!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve «.TЯØUBŁЄ.»[HH©] tarafından 8 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sevgili Seafight oynayan Tr1 oyuncu arkadaşlarım; BİRLİK FİLOSU _1_ tr serverinde hesap açılıp küfredilip oyunun huzurunu karakterini bozuyorlar bu konuya dur demenin zamanı gelmedi mi Bu konuyu gündeme getirmemin amacı artık cheteki huzurun kaçılması eskisi gibi chete yazamıyoruz edebimizle oyunu oynuyoruz akşamları mesai saatleri dışında evimize gelip çayımızı keyfiyle yudumlarken tüm stres yorgunluğumuzu çıkartalım diyoruz cheteki hakaret küfür bazında istemsiz yazılar görüyoruz buna bir çözüm yolu bulunması şart oldu sayın bigpoint çalışanları ve tr server adminlerimiz bu konuda gerekli çalışmalarınızı yapmanızı diliyorum benim gibi düşünen birçok oyuncu arkadaşlarımızın olduğuna eminim çözüm olarak cehetimi kapatıyorsunuz yoksa filo bazında oyuncularımı banlıyorsunuz bu konuyu dikkate almanızı diliyorum bizler oyuna paramızla emeğimizle oynarken bu gibi durumları görmekten hoşnut değiliz saygılarımla....

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

forumda filo ismi kullanıcı ismi vererek şikayette bulunmayın zaten gerekenler yapılıyor. varsa özel şikayetiniz supporta yazın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.