HRMS Muhafızı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 28 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yeni lvl atladım ve 22 oldum HRMS Şöhreti 70-75 bin arası vurmaktayım HRMS Şavaşcısına isabet oranı yüzünden az vuruyorum şarapnel yağmuru acarak yada karaborsadan cilalı tüfek ile bu farkı kapatıyorum ancak HRMS Muhafızına 37 bin vuruyorum %49 fark var bunu nasıl kapatacagım ve neden bu npc ye daha az vuruyorum aynı zamanda hrms intikam zalim hrms zaferide aynı şekilde neden böyle ve oyunda bulunan sistem gemilerinde bu gemilerin savunma oranları neden ekli değil bu problemleri cözmemiz için profesörmü olmalıyız %49 nedir yahu

bu nasıl bir oyun anlamıyorum top sayımızı arttıyoruz yeni yetenekler kaleler acıyorum kupa acıyoruz onu açıyoruz bunu acıyoruz yeni toplar alıyoruz topları seviyelendiriyoruz bunun karşılığını alamıyoruz .Üst seviyelere cıktıkca npcler de celik zırh hasar önmele kaçınma şanşıda artıyor ne anladım ben bu işten kısır döngü tek yaptıgınız milleti enayi yerine koyup daha fazla malzeme harcatmak.
    Ben hangi npc nin yüzde kaç savunma ve kacınması var bilmiyorum ve bu bilgi neden paylaşılmıyor

Son düzenlenen: 28 Eylül 2018
  2. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bu gibi bilgiler maalesef merkez ekibimiz tarafından bizlerle paylaşılmamaktadır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.