HRMA İNTİKAM II (KANDIRILIYORUZ)

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~~nerissa~~ tarafından 21 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HRMA INTIKAM 2'YE 300 TANE ŞÖHRET KESİNCE ÇIKACAK DEDİNİĞZ TOPLAMDA 500 ŞÖHRET KESTİKTEN SONRA ATTI FORUM A 300 YAZIP MİLLETİ NEDEN KANDIRYORSUNUZ TOPLAM 250 TANE DEN FAZLA BEN KESTIM 100 TANE ARKADAS 100 TANE DE DIGER ARKADAS 30 40 TANEDE DIGER ARKADAS KESİNCE ATTI AYIP VALLA İNSANLARI KANDIRMAKTAN BASKA BİRŞEY YAPMIYORSUNUZ . BUNUDA GEÇTİN İNTİKAMDAN DARBEDENDE BEN GİRDİM VE BİR FERMANI VERMEDi. SON ATIŞ YAPAN ARKADAS TA ALAMADI ELE GECIREN ARKADASTA ALAMADI BU KADAR ugrasıp birşey alamıyorsak neden oynuyoruz bu oyunu

2. AYNI SORUN OTORİTERDEDE VAR AYIP VALLA.

3. CABBAR.TR

CABBAR.TR User

bu sorun ne zaman düzelcek diye beklerken kandırlamaya devam ediyorz o kadar elit at ele gecir son atış yap bişey alamama. sayı hayla 500 gibi

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

İlk olarak forum kurallarına uyarak mesajınızı ufak harfler ile yazınız. İkinci olarak yapılan duyuruları anlamak için okuyun lütfen. İntikam için hiç bir zaman 300 yazılmadı.. Sanırım sağdan soldan duyma asılsız laflarla gelip buraya konu açıyorsunuz.

Ayrıca en fazla hasar , son atış yada ele aldınız diye kesin olarak Fermanı verecek diye bir kural yok.

Evet zaten 500. Hiçbir zaman 300'e indi diye intikam için bir yazı yazılmadı foruma.

İyi oyunlar.

NightWish66 ve Aerials bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.