hp ye sadece

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Mister_No tarafından 15 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mister_No

Mister_No User

ben 20 -25 gündür oyuna girmiyordum en son başkasına devrettim gemimi fakat buda bende dert oldu bende ayrıca kaldı yazayım dedim. birkere daha nazire ettim adamın uslubuna bakın diye yazdım sende cvp yzmışsın bana gereksiz sanki dersinki ben seni dikkate almıyom sürekli aynı yerden konu açıyorsun diye ki alakası yoktu o konunun bu 1 .2. sine gelirsek sen nasıl oluyorda her hangi bir gemiyi kaale almıyon bu 2 3. bilip bilmeden konuşuyonuz ondn sonra orda yetkiliyim diye avunuyorsunuz sizi nasıl cm veya forumda yönetici yapıyolar bende şimdi derimki hadi git filondan alyansından destek al tekrar seçil.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Siz galiba şaşırdınız, siz bir oyuncusunuz ben de kullandığınız bir platformda yetkili, ve siz bir oyuncu olarak bir yetkili tarafından uyarılmayı hazmedemiyorsunuz.

Siz gidin o 20 - 25 gün önce size yazılan mesajı bence tekrar tekrar okuyup anlamaya çalışın, sonra kime karşı nasıl bir üslup ile yazdığınıza da bir bakarsınız herhalde.

Saygılarımla
    HP

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.