Hp Onarımı Ne Demek?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve kadir tarafından 5 Ağustos 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kadir

kadir User

Merhaba benim gemim biraz zayıf ve çok geç tamir oluyor yetenekler bölümündeki savunma kısmında hp onarım değeri bölümü var burayı geliştirirsem gemi daha çabuk mu can basar birde ekonomi kısmında canavar ilacı var onda da maksimum iyileşme değeri yazıyor ben daha çabuk tamir için hangisini açmalıyım

2. hp onarım gemini daha hızlı tamir eder.
    Maksimum iyileştirme değeride yanılmıyorsam şifa güllesi ile verdiğin canı arttırıyor
    ve daha hızlı tamir olmak icin ana geminden başka bir tasarıma tamir etme taşı koymalısın tamir ettikten sonra ana gemine tekrardan dönersin

3. kadir

kadir User

dediğin gibi baska gemide tamir taşı var o şekil yapıyorum 4.seviye tamirci var bende kale 3.seviye şimdi o zaman yeteneğide artırayım

4. kalelerden hangileri hızlı tamiri açıyor acaba bilgi verirmisiniz

5. marangozun ustalığı

6. baska var mı kanka

7. Hp onarım değeri de önemli fakat Dp tamir hızı taşı ve Orta kalede marangozun ustalığı en önemli 2 şey

8. orta kalede ne kullanmak gerekiyor bi gemide barutluk , denizcilik taktikleri ve usturlap değil mi

9. evet

10. tamir orda ya onu acarsak hangisini cıkartıyoruz

11. ona ayrı bir takım yapacan tamir taşlı geminin seçili oldugu kaleye koyman lazım .

12. -BARON

-BARON User

BU ADAM HALA NASIL BU KADAR RAHAT ŞEKİLDE BOT KULLANIYOR rαmσnєs İD:1410 GLOBAL 8 ACİL DEBUFFF ? ADMİNLER ACİL İNCELEME BU ADAM APAÇIK BOT

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.