Hp nickli admin

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BIRAKTI tarafından 18 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BIRAKTI

BIRAKTI User

İyi günler. TR mega server HP nickli arkadaşa chatten yazdım yazdıklarımda hiçbirşey olmamasına rağmen 2 saat ban attı.bu arkadaş admin olmadan önce chate falan hiç yazdığını görmezdim.Şimdi chatten çıktığı yok.4 saniye çekmiyor geminin darbesini anında fullüyor.Bu nasıl iştir adama hiçbirşey yazmadığım halde 2 saat ban alıyorum.Büyük ihtimalle panele girip hemen ya banlattı yada kendisi banladı.Şu admine söyleyinde kendine torpil yapmaktan vazgeçsin

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

arkadaşımız forumda yetkili ancak chate müdahele etmesi söz konusu değil. bunu da sürekli buraya gelip konu açarak ifşa etmeniz güzel değil..
    herkes chat e yazı yazaabilir buna kimse karışamaz kuralları dışı oldumu zaten chat yetkilileri tarafından gereken ceza verilmektedir
    artık 4 saniye değil de evet belli bir kısa sürede tamir fullemek mümkün.
    lütfen biraz sakin chatte üst taraftada kast ettiğim gibi chat yetkilileri mevcut onlar tarafınca gereken cezalar veriliyor zira banı hatalı buluyorsanız buyrun hatalı chat banları adlı konumuz mevcut oraya yazınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.