hp acil yardım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Dalgacı***** tarafından 21 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şimdi bende lanetli ruhlarda sıkıntı yok gibi ama ışıkta sorun olacak gibi gözüküyor ..tamam sandıktan çıkıyor ve 140 tane yaptım şimdiye kadar sandık aç aç sıkıntı olacak inciden galiba lanetli için yeşil gemiye sıkınca inci geliyordu ama şimdi ise kronosa sıkmam lazım ama kimse sıkmıyor bende yeşile sıkmak zorunda kalıyorum ..ışık kasmak için sandık hariç nasıl yapılabilir???
    bide kırmızıda 3 veya 5 görev oluyordu ruh kasıyorduk
    ama yeşilde sadece 1 görev aldık ve bitti başka vermiyor sorun mu var yoksa böylemi
    teşekkürler şimdiden hp

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Görevleri anlamadım hala biraz eski konulara bakın oralarda dediğim gibi hala bir bildiri yok bu konuda, görevlerde bir sorun varsa (sadece görev değil oyunun her alanı) çözüldüğü zaman yama duyurularına eklenir, forumu takipte kalmaktan başka elimizden bir şey gelmez.

Büyük npc konusuna gelelim, saat başı millet neye sıkıyorsa siz de ona sıkın çünkü inci alamazsınız ama eskortlara sıkmazsanız pek de puanınız azalmaz böylece takım değişmezsiniz dolayısıyla sıkıntı yaşamazsınız inci konusunda.

olmadı sizin npc bitince 5 lvl npc sine gidin orada ters takımın eskort npc lerine sıkarak puanınızı tekrar arttırırsınız zaten dp den almasanız da 2 kere sıksanız 2 puan geliyor.

Hadi o da olmadı, bir kereliğine kendi npc nize değil e 5 lvl npc sine gidin, yukarıdaki npc ler bitip puan kasmak için millet gelene kadar 2 kere eskort çıkacaktır toplam 4 npc nin 2 kere darbesini alsanız zaten 34 puan ediyor gerisiyle de 50-60 a tamamlarsınız 1 saatte, sonra çıkarsınız 20ye keyifle incinizi kasarsınız ters takım da olsa. anlatabildim umarım biraz uzun oldu ama.

3. hp efem yani kıssacası sandıktan başka ışık kasamayacağım
    şansımada kale günü çıkıyor o zaman 300 bin inciyi sandığa yatırıp milletin sıktığı sisteme sıkıp gelen incilerle sandık alıp devir daim yapıp kasacaz ışık ruhlarını efem
    tşkler cevap için kolay gelsin iyi görevler

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Aynen zaten devir daim ile kasmıyor muyduk ruhları dünden beri :)
    Kale gününü kaçırmayın elinizde inci varken sonra bir bakmışsınız yok olmuş o inciler, tecrübeyle sabittir..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.