HOBİ OLARAK CHAT BANN YİYORUM

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _ђрφттεѓ_§к® tarafından 14 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 181/~ReissS*61~ gizli konuşuyor:sren de bı sıkıntı var herhalde
    181/~ReissS*61~ gizli konuşuyorsun:evet
    181/~ReissS*61~ gizli konuşuyor:iyi ben sıkıntını alırım
    181/~ReissS*61~ gizli konuşuyorsun:hadi
    Sistem: Administratör tarafından belirli bir süre yasaklandın!

evet ve hadi yazıp çıkarılmalarım hiçbir şey yine. ne yazdığımı bilmeden çıkarıldığım da oluyor. ben buraya chat banı açın yazanlardan da değilim çıkarıldım diye, sadece diyorum ki artık şu işi biraz kontrollü yapmaları için uyarın.

2. incizade

incizade User

kardeşim yatkililer banı kurallarına göre veriyor. cette atıyorum bir kişi ban lamnız için teşvik edicek cümleler kurar ve yazar zaten o ban alır eger ki örnek bir üyede aynı şkeilde ceza alır burda maksat belki yanlış olarak tanımlayabilirmisiniz fikrimi size kışıkırtıcı rencide edici ve sizi kızdıran kişiye cevap vermektense o kişinin yazdıkları ispatlayan bir yöntemle yetkililere bildirmektir. elbette yazılanlar bazen hazmedilir olmuyor ama kural bu şekilde benderimki özetle ban laıcak sözleri yazmaktansa yetkillilere yazdıklarını bildirmek yada atalarıımzın dediğ söz güöüş ise sükut altındır. zaten kural dışı yazan sustugunda daha fazla yayzar ve cezasını alır. en iyisi san seni rencide edene cevap yazmak yerine ceti kapatıp lısa bir süre cetten uzak kalmak daha iyidir derim

3. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam
    chat adminlerimize ilettim gereken uyarı ve kontroller onlar tarafından yapılacaktır. son olarakta lütfen HATALI SISTEM BANLARI adlı konuyu kullanınız :)

incizade bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.