Hizmet Aksaması

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by •FØ尺Ɛ௱ΛЛ™•[AGF]•, Oct 12, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Merhaba sayın yetkililer ve parası kıymetli değerli oyuncular;

Bildiğiniz üzre oyunda aksamalar meydana gelmekte ve bu aksamalar geçenlerde olan aksamalar gibi telafi edilmemektedir.

Aksama anında;

Etkinlikten, süreli oyun nesnelerinden, bazı filoların sahip olduğu ayrıcalıklardan, günlük yapılması gereken görevlerin sürelerinden ve birçok şeyden faydalanılamıyor.

Telafi olarak; Taç ve inci içeren kod ve etkinliklerin uzatılmasını öneriyorum farklı telafi içeriklerine de açığız (ama indirimli paralı nesne hariç)

blackgo31, BIRAKTI and kaddarr like this.
  2. katılıyorum

3. sonikaz

sonikaz User

Serverın saati geri alınıcak etkinlik saati uzatılıcak ve bu da böyle geçmiş olucak.

blackgo31 likes this.
  4. kardesim o şekilde de adaletli olmuyor insanlar gün içinde belli bir saat ayıracak oyun için şu an yüzlerce gemi madur durumda

blackgo31 likes this.
  5. sonikaz

sonikaz User

Elbette adaletli olmuyor ancak yapacakları açıklama aşağı yukarı bu.Oyuna belli saatler arası girebilen oyuncular, para ile alınan itemler hep bu süreçte gitmiş olucak

6. Lütfen konuyu saptırmayalım yazdığıma katılanlar destek olmak isteyenler konu altına yazarsa daha iyi olur

7. Özgürlük etkinliği aksam son 4 saati tekrarlansın yeter bence kodun geşmicegi aşikar ona bile razıyız kod gelirsede anahtar gülle verir.

8. AnTrOmEdA

AnTrOmEdA User

katılıyorum akşam 2 saat anca gire biliyorum oda oyun sorunu bitmek bilmiyor yani anlayacağınız özgürlük boşuna çıkarıldı hiç görmedim bile

9. torcun

torcun User

bu kadar cıkmı isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci olsun bu ka kazık oyun yok ben deyim de.

halat likes this.
  10. Bu gün oyun gene aynı şekilde donuyor ama hiç sorun değil biz para veren emek veren oyuncular olarak hizmet aksamasını hiç sorun etmiyoruz. İsterseniz oyunu komple kapatabilirsiniz.

OĞUZKHAN likes this.
  11. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN User

Merhaba,

Her oyun gibi Seafight 'da oyuncularına kaliteli oyun hizmeti sağlamak için uğraşmaktadır. Unutmayalım ki oyunu bize sunanlar insan, aracı olarak da makineler kullanılıyor bozulmaması imkansız. Bu sorunlardan kaynaklı telafiler mutlaka yapılır.

İyi Forumlar.

12. sonikaz

sonikaz User

Elbette bozulabilir ancak bu her ay her gün olup ve düzeltilmesi çok uzun sürünce bu makine bozulması değilde önemsenmeme oluyor.

13. Tabi ki insan olduklarını bizler de biliyor ve test işlemlerini yapmak için beta sunucusu kurduklarını da biliyoruz. Oyuna bir şey eklemeden önce gerekli analizleri yapmaları gerektiğini, oyunda sunucu kaynaklı aksamalar oluşmakta ise bunu çözebilmek için daha iyi sunucular alınması gerektiğini ve başka çözümleri de onlar biliyordur. Ayrıca sorun olacak tabi ki de ama bunu telafi etmeyen bir anlayış ile karşı karşıya kalınırsa buda oyuncularını hiç düşünmeyen bir yönetim olduğu algısını ortaya koymaktadır.

14. CEDAG

CEDAG User

beta sürümünü keyiften yapıyolar ozaman dimi forum moderatörü

15. Burda bazı şeyleri savunmak konuyu tartışmaya götürür ve sonucunda bir şey elde edilemez.Netice olarak beklemekten başka elimizden gelen bir şey yok.

16. atlas42

atlas42 User

Bakalım telafi olarak neyi reva görecekler?