Hızlı Tamir

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve BÜYÜK-ÜSTAD-[☆34] tarafından 14 Temmuz 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Geçmiş yıllarda Seafight'ta tamir olmak o kadar kolay değildi ama artık bir basışta geminin canı fulleniyor. Oyun bununla ilgili atış halindeyken 3 saniye kuralı getirdi ama bence bu yeterli değil. Hızlı tamir olma oyunun tadını kaçırıyor bence, savaştayken sürekli bir geminin full canla yanına gelmesi can sıkıcı. Eskiden batık avına çıkardık ve canı yarı olan gemileri batırırdık. Şimdi ise öyle bir şansımız yok denecek kadar az. Benim önerime gelirsek; Marangozun Ustalığı kalesi bize %50 daha hızlı tamir olma şansı veriyor. Bu oranı oyun yönetimi %25'e çekerse en azından tamir olma süresi biraz daha uzar ve savaşlar daha eğlenceli geçer diye düşünüyorum.

2. jaka3838

jaka3838 User

savaşlar yeterince eğlenceli geçiyor bence. orta veya başlangıç aşamasındaki kişiler için tamir olayının ne kadar zor olduğunu düşünün bir de. zaten kaçınma ile ilgili yapılan düzenleme başlangıç ve orta seviye oyuncular için bir eziyet olmuşken bir de tamire el atmasınlar

-onur824- bunu beğendi.
  3. -onur824-

-onur824- User

Şimdi şöyle düşünelim 1 saniyede tamir sadece kum saati veya zamanın kumu basılıyken tamir oluyor. bunun için de kale-yeteneklerden tamir hızı ve onarım değerlerinin ful olması + usta aletleri tamir buffunun olması + tamir taşı takılı geminin olması gerekiyor. Bunların hepsi olduğunda kum saati 1 saniyede tamir edebiliyor. kum basmadığında veya tamir gemisinde savaşmadığında zaten o kadar hızlı tamir de olmuyor.
    Eğer senin dediğin olursa kum saatinin bir özelliği kalmaz. zaten yarım saat etki eden bir nesne. Ayrıca küçük çaplı gemileri düşündüğümüzde level 5 tamirci bile olmayan gemiler var? yengeç haritasından çıkan kum saatleri o gemiler için apayrı bir öneme de sahip. Bunu ortadan kaldırman demek, yeni başlayan hesaplara daha fazla eziyet etmen demek.

Şöyle de örnekliyim bir kişi kum saati basarak ve de tamir gemisinde savaşarak 1-2 saniyede tamir olabilir ve hızlı tamir stratejisi uygulayabilir. aynısını sen de yapabilirsin ya da kumu bitince ona yapabilirsin.
    Şöyle bir örnek de veriyim büyük ve seri savaşlarda hızlı tamir geminin olmazsa olmazı ve kum saati basılı değilse her savaşta yüzlerce %50 tamiri kullanmak ve de tamir gemisinde savaşmak durumundasın. Rakibinizle durmadan savaştığınızı düşün?

Kendi adıma, oyunun en az 3-4 saat süren soluksuz savaşlarına defalarca kez katıldım ve 3-4 saatin sadece %15'i gibi kısa sürelerde kum saati basılı kaldı. Bazen hiç basmıyorum. Ama savaş + hızlı tamir gemim var, onu kullanıyorum. tamir kalelerim 8'de 8, yeteneklerde tamir hızı ful. %50 tamirat da cabası. Çoğu zaman tamir buffum da oluyor. şimdi tamiri yarıya indirirsek savaşın ne gibi bir eğlencesi kalır ki? zamanının yarısı tamirde geçecek. Kalan yarısında savaş savaşabilirsen. Şahsi fikrim daha çok savaş ve de oyun deneyimi kazanmak için çabalamanızdır ve de tamirin yarıya düşürülmesi önerinize kesinlikle karşıyım.

Ayrıca, eğer ki deneyimsiz, zayıf bir geminiz varsa, kalelerden tamir modlarını açın, buffu etkinliklerden alın ve de hızlı savaşabileceğiniz bir savaş-tamir geminiz olsun. seviye 5 tamirciniz yoksa sandıklardan elde edebilirsiniz. O zaman hızlı tamirin vereceği avantajla oyunun tadına varacaksınız.

Apranax-©41©™ ve jaka3838 bunu beğendi.
  4. -onur824-

-onur824- User

Ama şöyle bişey olabilir ki kesinlikle olmalıdır: Seafight, 2008-2010 yılları arası dönemindekine benzer, özel bir sunucu açmalı ve o sunucuda oyunun eski versiyonları oynanmalıdır. Ben 2012'de başladım, o sıralarda da gemim çok zayıftı savaşmıyordum. Yani çok eski sayılmam. Bu tip sunucularla 2008 dönemini biz de deneyimleriz, siz de eski deneyimlerinizi hatırlayarak daha iyi bir oyun keyfi yaşayabiliriz, bu tip konularda da eskiyle daha net karşılaştırarak daha iyi sonuçlara ulaşacabileceğimiz yorumlar açısından da iyi olur mesela ;);)

jaka3838 bunu beğendi.
  5. Eski seafight'ta bırak hızlı tamir olabilmeyi, hareket halindeyken bile tamir olunamıyordu. Hatta battıktan sonra pırıltılardan darbe puanı arıyorduk. Oyun zordu ama her zaman dediğim gibi en güzeli zor olandır :)

by_Temmpratist bunu beğendi.