Hızlı Tamir

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DrK_DİPSOMAN tarafından 13 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hızlı tamir buffunu bende aldım ama adam 15k hızlı tamir ediyor ben 5k hızlı tamir ediyorum. kalem 6 , taşım 16 (%32), yetenektende 6 verdim.
    Hadi adamın kalesi 7 olsa, taşı en 1 seviye fazla olsa benden, yetenek zaten max bende.
    Anlamıyorum ne eksik var başka yardım edebilir misiniz?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Yalnız mesela kaleyi %5 arttırıyor diye düşünmeyin.

Sayısal rastgele örnek vereyim bir oyuncu 80 indirilmiş halde dolduruyor olsun yani 20 saniyede.

Diğer oyuncu ile arasında fark sadece dediğiniz kale yani %5 olsun.

Bu %5 i yapan diğer oyuncu ise 85 indirilmiş dolduruyor yani 15 saniyede.

20 saniye ile 15 saniye arasindaki fark %33 ee hani %5 idi??

umarım anlatabilmişimdir ki ayrıca çoğu oyuncu tamir taşını 18 yapıyor ve felaket hızda tamir oluyor. 19 yapan bir arkadaş videosunu atmıştı 4 saniyede 500k can tamir ediliyor :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ağustos 2016
  3. BüRKüT*

BüRKüT* User

geçenlerde bi adamla savaşıyorum canı 30 k harita atladı arkasından ben atladım canı yarıdan fazla sonra bidaha atladım onun canı full benim canım 50 k olmuştu:D
    Yani demem oki bu tamir bufu varken millet kaçınma taşını çıkarıp tamir taşını takıyor.eğer harita canbazlığını iyi yapıyorsan 2-3 kişi birden bile alabilirsin köşede:)
    Ben harita atladıktan sonra harita kenarına gel harita geçmeyi çıkarıp hemen tamire bas adam gelince tamirden çıkarıp adama sık sonra 2. sıkıştan sonra harita atla adam sana sıkamasın tamir ol.bunu yapamıyorum daha oturmadı o:D
    Böyle yapan bi oyuncu var ise karşıda takibi bırak harita ortasına kaç güçlüysen bile.anca dotlu gülle yada buz sıkacan.buzla donuncada sisliyolar:D

4. Kuantum

Kuantum Guest

Yeteneklerdeki Agwenin Becerisi düşük tuttuysanız tamir miktarınız az olabilir. Bu yetenek sizin tamir sürenizi değil tamir edilen darbe puanını arttırmaktadır.

5. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bu arada yetenekteki Agwe nin Beceriside ful bende. Kaleyi 7 leyip, taşımıda 18 19 yaptıktan sonra hala sıkıntım olursa size dönerim teşekkürler :)

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Tamamdır konu kapatılmıştır ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.