Hızlı Level Atlama

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Youtube=raynx61 tarafından 19 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 2012-2015 Seneleri arasında bu özellik mevcuttu 16-20 arası level görevler tamamlandığında inci ile atlanabiliyordu , artık oyunun hızlıca geliştiğini biliyoruz hızlı level atlamalar da gelmeli
    15 level olan hesap 1 hafta içinde 40 level olmalı gerekli şartları sağladığında ( inci , taç vs vs )

2. O zaman görev yapmaya gerek yok tak amiralleri TP kas yeterli TP olunca dediğin yıllarda ki gibi olurdu şuan taç olması halinde 2 3 günde 27 lvl oluyorsun senin dediğin 15 günde 40 lvl o zaman günlük göreve gerek kalmazdı ugrasilsin diye aylar sürüyor lvl işleri

3. şu oyunu şu halinde sabırla 6 ay oynayıpta sıfırdan 40 yapacak adam tanımıyuorum ben. Varsa da 5 kişidir o kadar gerisi yok

4. selam 10 tane gemimiz var sıfırdan basladık 46 leveldeyız ailecek her fırsatta oyunu oynuyoruz , bu konuda sana katılıorum en azından sıfırdan baslayıp 3 aya 40 level 5 aya ıse 50 level olmak şart yakında zaten 100 levele kadar gıdecek oyun

5. zevk alamıyoruz hocam zevk, botu oyun olan oyun oynanır mı ? Adam ekrana bakmadan kasacak ben de oturacam başına da görev yapacam gemi kasacam . Yani gelinen nokta da oyunu bırakmak en güzel çözüm bence

sicti23 ve VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  6. Tam isabet kaptan, işin özü bu!

•کëwøпτë• bunu beğendi.

7. 100 değil 200level de olsanız para vermediğiniz sürece sadece zaman kaybedersiniz. Para verirseniz de hem zaman hem para kaybedersiniz. Botu engelleyemiyorlar , oyuna para yatıranlar para yatırdığı için oynuyor işte.

sicti23 ve VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  8. Seafightın kendine has bir kitlesi var oyuna yeni oyuncu gelmiyor hataları vs bunları bir kenara atalım, oyuna başlayan kişiler ya 2008-2012 donemınde bırakmıs kısıler yada ara ara stres atmak için öylesine gelenler bu oyunun daha keyifli bir yerlere ulaşması için reklam vermesi ve yen, başlayan kişilerin 21 sevıyeye kadar hızlıca level atlaması ve yenı başlayan oyuncuları 600 adet acı verici top verilmesi lazım ki adamlar hızlıca bir yere gelebilsin. Oyun artık para endeksli ve her geçen gün sayı git gide azalıyor buna seafight ekibinin bir çözüm getirmesi gerek. Eski oyuncuları geri istiyorsanız yeni bir server açın Seafight Nostalji adıyla 2006-2008 grafik ve arayüzüyle ozaman oyuncu sayınız tavan her şeyi sıfırdan yapmaya başlayalım 105 top 10.sınıfa kadar

9. Kaptan, "Eski oyuncuları geri istiyorsanız yeni bir server açın Seafight Nostalji adıyla 2006-2008 grafik ve arayüzüyle ozaman oyuncu sayınız tavan her şeyi sıfırdan yapmaya başlayalım 105 top 10.sınıfa kadar" bu yazdığınıza bütün hücrelerimle katılıyorum, destek veriyorum!!!

10. Yapmazlar.

sicti23 bunu beğendi.
  11. eynelis**

eynelis** User

son çıkanlar dışında eski levellerin günlük görevleri 0lanmalı sadece level başı tp görevleri ve sınav kalmalı. Böylece yeni oyuncu 3-5 günde 45 levele ulaşabilir. 45-50 arasını da şimdiki sistem 5 günde 1 level atlayarak 1 ayda son levele ulaşabilmeli. Yenilikler geldikçe eski özellikler kolaylaştırılmalı. Aynı şey itibar içinde geçerli ilk itibarlar 4x 2. itibarlar 2x ödül vermeli ( keskin kılıç ile 8x - 4x -2x olacak şekilde). Böylece bizim 3 sene önce 40 gün uğraştığımız bir şeyi yeni oyuncu şimdi 10 günde bitirebilmeli.

12. eynelis**

eynelis** User

global 6 için konuşacak olursam yaklaşık 1 buçuk sene önce art arda 14-28-30 gün ban yedi büyük gemim o arada neredeyse 0dan gemi yaptım. Son seviyeye ulaşan, fullenen son gemi bu oldu daha sonra gemi açılsa bile asla son seviyelere çıkamadı. Çünkü yeni gemiler yeterince desteklenmiyor.
    Yeni açılan bir gemiye tüüm kalelerin ilk 7 seviyesi altınla olmalı
    yeteneklerin 3 yolda da %60-70 lik kısmı altınla olmalı
    top ve direk yerlerinde inciyle olanlar tamamen altına dönmeli taç ve yulong olanlar aynı kalabilir
    son seviye grubu olan 45-50 arasına kadar ki level görevlerinde günlük parça toplama işi kaldırılmalı tpsi yettiği sürece 45 e kadar sınavlarını direk başlatabilmeli
    1. itibar görevlerinde keskin kılıçla günlük 400 yerine 1600
    2. itibar görevlerinde keskin kılıçla günlük 400 yerine 800 itibar alabilmeli.
    250 lik zıpkın tamamen altın ile alınabilir duruma gelmeli
    miço altınla alınmalı
    Hız zinciri 1 adet en ucuz başlangıç paketine eklenmeli
    Oyuk gülle hasarı 20 den 30 a çıkarılmalı
    Işık ve Behemoth tılsımlarında npclere azda olsa taç ve yulong eklenmeli
    Aslan yürekli tıslımında npclerden yulong almak için gerekli olan 4 adet 10k itibarın kasılması kolaylaştırılmalı. NPC'lerin verdiği itibarlar en az 2 kat arttırılmalı.

13. Kusura bakma da sende herşeyin kolay olmasını istemişsin bu dediklerinin olma olasılığı yok
    800 1600 itibar puanı versin demişsin o itibar puanını verirse senden 15k değil bu sefer 500k puan kasmani ister
    Işık ve beho taç yulong versin demişsin taç yulong verirse o zaman oyun 15 20 lvl de kalmaliydi bence
    Kale yetenek %70 i altın ile olsun demişsin senin aklına yatıyor mu ki o zaman 0 dan gemi aç kendi filona gir gemiye 80 100milyar altın yolla gemide kale yetenek full olsun ne Güzel
    Top yeri açmada inci yerine altın ile olsun demişsin kale yetenekte dediğim gibi filodan altın yolla
    Lvller demişsin birde TP ile olsun şimdi TP kasmak eskisi kadar zor değil oluşturdan yap 500 amiral topu öncekiler söylediklerin gibi altın ile 0 açtığın gemi filodan yolla altını kale yetenek top yeri vs oldu mu sana gemi full oyuk ile günde 3 4m TP kas birde kaptandan TP görevlerini yaparsın günlük 25 30m TP 30m TP ile kaç lvl atlarsin her gün yapsan 1 hafta da 40 45 olursun belki
    Eskiden amiral topları para ile satılıyordu şimdi istersen 1000 tane oluştur
    Bu arada bunlar olur e gemi de savaş topu yok acı verici veya dünyayaran topunu da altın inci ile versin dersin sezondan 2 sezonda topları fullersin belki seviyesiz

sicti23 bunu beğendi.
  14. Lvl atlamak zor opmamalı ancak ben 45 lvl 50 lvl yapacam diye 2 hafta uğraştîm öyle taç inciyle olsaydı 1 günde olurdum:)))

15. baba34_foo

baba34_foo User

kardeş ne güzel anlatmışsın hep ben bunları yapacakmışım gibi de;
    Bak bu benim 1. gemim > https://prnt.sc/1mcnq7f
    bu da 2. gemim > https://prnt.sc/1mco1ac

Şimdi bu yazdıklarımı kendim için istemediğimin zaten farkındaysan sıfırdan açılan bir geminin kale ve yeteneğinin %70 ini direk fullemesinde veya itibarlar için 40 gün yerine 10-20 gün uğraşmasında senin için ne zarar var bir düşün kardeş. Aynı 50-100 gemi el değiştirip duruyor bu şekilde ne zamana kadar devam edecek sence bu oyun? 0'dan gemi yapmak bu kadar zorken kim 0 dan gemi yapmak için uğraşır? Mesela bu ülkenin bir anayasası var veya kurulması için dedelerimiz savaşmış bir başarı sağlamış sen ben doğunca tekrar bunlar için savaştık mı? Oyunda hayat gibi bazı şeyler bir kere yapılır, biter her 0 dan başlayan oyuncunun tekrar aynı şeyler için uğraşması saçmalık. Geçmiş kolaylaştırılmalı ve güncel kısımlar aynı zorlukta olmalı.

Ayrıca şuna da değinmek isterim bu oyunda parayla satılan ilk top vudu topudur, amiral topu değil. Şuan vudu topu da tarifle basılıyor bunu da şikayet edecek misin dünya yaran 300 vururken biz parayla aldık şimdi vudu basıp 80k vuruyorlar diye?

Edit; Bak bu hesabın imzasında ki 738 ıd'li gemi forumda ki eynelis** şuan rift yapsam baron olacak rütbesi. O fotoğraf ilk zamanlarından ve o gemi Global 6'da sonradan yapılıp fullenen son gemi oldu yaklaşık 1 buçuk senedir full, 1.5 senedir başka yeni gemi yok sanırım daha açıklayıcı olmuştur :)

-onur824- ve Luny|# bunu beğendi.
  16. Luny|#

Luny|# User

Gb7 Vibration Bunu beğendi.