Hız Taşı Nesnesi Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve abdalo1453 tarafından 1 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. abdalo1453

abdalo1453 User

Merhaba arkadaşlar , ben geminin daha hızlı olmasını istiyorum. Bana hız taşı bas dediler, ekranın sol üstünde mavi şekildeki olan mı ? Gemime nasıl takabilirim yardımcı olursanız sevinirim. İyi oyunlar :)

2. Selam,

Hız taşı bir nesnedir. Kullandığınız zaman bir süre hızınız artar, süre bitince normale döner. Bu nesneyi kullandığınız zaman sol üst köşede süresini görürsünüz.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ağustos 2018
    abdalo1453 bunu beğendi.
  3. abdalo1453

abdalo1453 User

Hız taşı dediğimiz 13 sn civarı süren geçici hız artırma taşıdır , bunu biliyorum. Ancak benim dediğim farklı gemi sürekli hızlı kalıyor öyle birşey varmı yokmu ? Gemi ekranında sol üstte kristal işaretinin mavisi (mavi rengi) olanını söylüyorum. Teşekkürler

4. EFE

EFE User

Öyle bir şey yok.Kum saati (hızını vuruş gücünü arttırır)var oda süresiz değil yarım saat süresi var.Onun haricinde sana süresiz hız verecek bir şey yok.

5. Selam,

Ben yanlış anlamadım sizin sorduğunuz sorunun cevabı o şekildeydi. Buna ek olarak geminizdeki hız mücevherini kullanırsanız, +49 hızınız artar. Ayrıca benzer iki konu birleştirilmiştir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.