Hız Sorusu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve JUDGE*DARKLORD*2[o9] tarafından 1 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba.ben oyunda bi hız testi yaptım ve bazı tutarsızlıklar yakaladım yanlış ise uyarın beni.
    haritada 01-59 kordinatları arasında önce 2 elit yelkenle sonra 3 elit yelkenle gittim(Yelkenler ve gemi hasarsızdır)
    Sorulacak bikaç soruya önden cevap vereyim.
    1-Yelkenlerin 3 de elit ve hasarsızdı.
    2-geminin canı 2 durumdada full idi.
    3-2 duruda hiç gülle kullanılmadı
    4-yelkeni gemiye alma,çıkarma sorunsuz yapıldıktan sonra harita yenilendi.
    5-kordinatlar arası sapma olmadı 100 de 100 yakınlaşıtırıp basıldı.
    6-2 durumdada herhangibir pırıltı toplama olmadı
    7-yetenek ve kalelerde hız açık değildir.
    şimdi ben yukarıda belirttiğim kordinatlarda 2 yelkenli ve 3 yelkenli olarak kaç saniyede gittiklerini gözlemledim kronometreyle.
    2 yelken 1 dakika 49 saniyede
    3 yelken 1dakika 40 saniyede
    yolu tamamladı.geminin yelkensiz hızını sabit alalım.her 2 durumdada o aynı çünkü.ben bu durumlardan yola çıkarak bi matemetik hesabı yaptım.yanlışsam uyarın özür dilerim.sorum şu.
    2 yelkenle yani 53*2=106 hız ile 109 saniye(1dakika 49 saniye.) yol alırsa.
    3 yelkenle yani 53*3=159 hız ile x saniyede yolunu tamamlar.
    hız arttıkça süre kısalır bu hesatan bu hesap ters orantıdır.
    106*109/159
    =11.554/159
    =72,6666667
    yani 3 yelkenli geminin yolunu 73 saniyede(1 dakika 13 saniyede) yolunu tamamlaması gerekiyor.fakat 3 yelkenle 2 yelken arasındaki fark sadece 9 saniye oldu.yani 1 dakika 40 saniyede yolunu tamamladı.Herhangir işlem yanlışı falan varsa bana gösterin.yada izaat edilmesi gereken bir durum var ise.belki bazıları oturup bunun içinmi uğraştın diye sorabilir ama bir hata varsa düzeltilmeye ve yetenek olmadanda belli bi hıza ulaşmaya yardımcı olur bu durum.
    Cevaplarınızı bekliyorum...

2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

supporta yaziniz ilgilenilicektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.