Hileciler....

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve кДЯД-BЭŁД[С¤]2 tarafından 27 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kardeşim bu oyunu en çok hilesi yok diye seviyordum ama görünen o ki bu oyunada hile bulaşmış adminlerin buna bi el atmasını rica ediyorum adam gece yatmadan gemisini pırıltı toplamaya bırakıyor ben çok gemi batırdım adminler bu gemilere sınırsız ban koyun ben size yüzlerce gemi ismi verebilirim.siz yeterki isteyin geceleri sabahları 06.00 dan sonra oyunlara bi bakın kaç tane hileci var bu adamların gemilerini boşaltın bence bu onlara en büyük ders olacaktır ben tr3 serverında oynuyom....bu arada siz bu hilecilere bişey yapmadığınızda benim aklımdan şu geçiyor sizlerde bu işin içindesiniz ve buna yazıklar olsun derim yazık çünkü bu oyunu hakkıyla oynayan kardeşlerimiz var hem onların emeğine hemde benim çırpınıp bişeyler yapmama yazık oluyor ne olursunuz buna bir çare bulun etkinlikten çok bunu düşünün....saygılarımla!!!!

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

şikayetiniz not alındı. unutmayın hile kullanan 10 bin kişi bannlandı.