Öneri hile ve yasaklanan oyuncular

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve glia tarafından 19 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. glia

glia User

sayın ●ђр● son dönem hile ve bot kullanan ve bu durum nedeni ile yasaklanan oyuncuların isimlerini ve yasaklanama süre ve nedenlerini forumdan ilan edecekmisiniz ???

2. *MV1*

*MV1* User

evet kesinlikle yayınlanmasını istiyoruz

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Yasaklanan oyuncuları forum yoneticileri olarak bizler bilemeyiz üst yoneticiler bilir ve şimdiye kadar da şu şu oyuncu şu sebepten bannlandi diye bir liste ya da duyuru açıklanmadı daha olacağını da sanmam.

Ama şundan emin olun ki son birkac gundur yapilan hileler, pirilti ya da tentacle botu kullanmaya benzemez, onlara göre cook daha kisa surede cezayi alirlar. Hayir sanki bilmiyorlar yeni hesap acip hile yapıyorlar da saniyorlar ki ana hesaplari ya da kim olduklari belli olmuyor.

Cezayi aldiklarinda yaptıkları tek şey ise, support a veya foruma yalvarmak. Gorunmezleri gordum bann yedim lutfen acin, harita katladim daha yapmayacagim, yetenek yaptim cok pismanim, ilk hilemdi sinirsiz bann aldim, sadece sandik katlamistim lutfen acin vs vs cok gördük buralarda.

Ek olarak şunu söyleyeyim, daha dun chatte bir tanesi bottan gemisinin kapandığını söylüyordu küfür felan etti gitti işte. Hatta direk bana kufretti :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.