Hildisvini

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ebiky tarafından 19 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ebiky

ebiky User

hildisvini haritasını bitirdim yaratık gitti ödül falan yok gemi haritada kaldı !
    Adminler bu duruma bişey yapılmayacak mı hem görvi veremedim hem ödül alamadım
    şu sorunu iletin zaten incim yok o kadar kar güllesi sıktım hepsi boşa gitti !!!

2. adminler zevkten dört köşe şu an incimizi yemeyi başardılar :D oyuna para yatırmamızı bekliyorlar işleri bu nede olsa :)

3. adminlere suc bulmayalım bence onlarda bu etkınlıklerde herhangi bir müdahale edemiyorlar onlarda bence bu etkinliği çözemediler. çözseler formu iyi okuyun orda açıklamalar yapılmıştır gibi şeyler yazarlardı. bence bu şikayetleri seafight yetkililerine yazmak lazımbu kadar kötübir özel gün olmaz.herkese kolay gelsin

4. ebiky

ebiky User

adminlere suç bulmuyoruz bu hataları iletmeleri çalışma yapılması gerektiğini bildirmeleri için buraya yazıyoruz

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

etkinlik SSS kısmındaki konuyu inceler misin yeni videolar paylaşıldı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.