hiç düzelmeyen kritik hasar sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 22 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kilometre taşları sisteme girmeden önce 30luk toplar ile iyi kritik vururduk ancak 1 yıldır. kritik hasar sorunu hiç düzelmedi o kadar kritik vuruşlar eklendi ortada bir fark yok

yeteneklerden kritik isabet %6
    kaleden savaş taktikleri kitapçığı %6
    30luk top %20 kritik isabet ve +%20 daha fazla hasar işte bu çalışmıyor
    parlak coral %14 kritik bu taş da çalışmıyor
    nişancının gözü %2 kritik hasar ve +%2 daha fazla hasar bu item den 5 tane kullandığımızda
    %10 kritik hasar ve kritik vurduğumuzda+%10 daha fazla vurmamız lazım. buda çalışmıyor
    yıllar önce ışık tılsımında bunu kullanırken daha fazla kritik hasara neden olurdu birebir görürdüm farkı. 44bin vuruyorsam kritik normal. bu itemi kullanırken 50bin' e cıkardı.
    6+6+20+14+10= %56 kritik sansımız olması gerekiyor

Son düzenlenen: 22 Nisan 2015
  2. nişancının gözünü kullanmasak bile %46 kritik isabet olması lazım.
    100 atış denemesi yaptım etkinlik npc sine sadece 100 atıştan 27 atış kritik oldu

3. yuzde 46 demek her atısta aynı ıhtımaldır bı sonrakı atıstada gene aynıdır yanı yuzde 46 sı krııtk olacak dıye bı kaıde yok onceıkle ubnu anla kardesım 2.cısı ıse eskıden dahafazla krıtık attıgımız dogrudur bu gelısmeleqrden sonra vuruslar dustu krtık vurma oranı da yanı sekılde dustu sebebını ıse anlamadım

4. bende zaten eskiye nazaran yazdım. kritik hasar taşı eklenmesine rağmen daha fazla vurmamız gerekirken daha az vuruyoruz kritiği.

nişancının gözü calışmıyor. %10 kritik hasar şanşı ve kritik vurduğundada %10 daha fazla kritik ekliyordu buda çalışmıyor doğal olarak

5. özkantr

özkantr User

nişancının gözü çalışmıyor onu bende bıldırdım. onun dısında krıtık vurusu artırean taslar am çalışmıyor galıba. ve krıtık artırean gulle de çalışmıyor

6. güçlendirilmiş patlayan %4 kritik isabet bunun farkını anlayamıyoruz zaten sadece fazladan inci veriyoruz boş yere almak icin

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

şikayetiniz araştırılması için not alındı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.