Hiç birşey alınmıyor

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ℂ⋆[AnGeR]ℂ⋆ tarafından 12 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. PAZAR YERİNE TEKLİF VERİP ÖĞE ALIYORUM İTEM GELMİYOR ALTIN İADESİ YOK.

KARABORSADAN GÜNLERDİR GÜLLE ALAMIYORUM ETKİNLİĞE KATILAMIYORUM.

PAZAR YERİNDEN HİÇ BİR İTEM ALINMIYOR.

HERKES DÜNYA BUG YAPIYOR TAŞ KATLIYOR TOP YERLEŞTİRİYOR FAZLA. OYUN İYİCE BOZULDU HALA DÜZENLENMİYOR MU? NEREDE BİGPATRON??

2. TÜCCAR-DONANIMLARDAN ALMAYI DENE

3. Oradanda alınmıyor. Eror veriyor. Bigpatron bana cevap yazmışsın rahat rahat oyununuzu oynuyorsunuz isimiz gücümüz var bizim diye. Bak kardeşim bizimde işimiz gücümüz var isten kalan zamanlarda oyuna girip vede oyundaki sorunlarla karşılaşınca supporta yazıyoruz ve foruma yazıyoruz. Buralarda muhatabimiz olmayacaksa siz öneride bulununda bizde baska mercilere yazalım. Siz ne kadardır oyun oynuyorsunuz ve nekadardir gorevlisiniz bilemiyorum ama ben bu oyunun bu kadar kötü bit şekilde yönetildiği ve bu kadar kötü bir duruma düştüğü zamanı hatirlayamiyorum. Bizim zerzenisimizde hiç haklı yönümuz yok mu? Bu bir oyun demeyin. Evet bizim için oyun ama oyun sahipleri için kazanç kapısı. Bu oyundan para kazaniyorsalar ki kazanıyorlar gereken hizmeti vermelidirler. Yazık baska sözüm yok mağdur olan seafight mış gibi yazilar yazmayın. Oyuncuların kullanamadiklari vede oynayamadiklari 14 günlük ne kaar viplik indirim katlayici vesaire varsa günleri uzatılması gerekli. Bunlat yapilmazsa ki yapılmalı magduriyetleri olan oyuncuların sizlere ve bu oyuna artık hiç guvenleri kalmayacaktır. En azından benim icin geçerli.