Hiç Bir Şey Alınmıyor!?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve H-A-R-M-E[SLC]* tarafından 11 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın arkadaslar ve yetkililer konu başlığını gördünüz anda yinemi o sıkıntı suna aynı cevabı veriyim gibi düşünmüş olabilirsiniz.

Yaklaşık 1 haftadır hatta daha fazlada olmuş olabilir artık güllesinden geçmişim köle bile alamıyorum. Oyuncular 1 haftadır çok güzel bir şekilde kasılıyorlar bense bulduğum lodonları chatten kor vermekten başka bir şey yapamıyorum. Ayrıca Tasarım etkinliğinde de çıkan Jinix tasarımını alamamıştım sunada alamıyorum diğer oyunculardan bizim farkımız ne onlara sunulan ganimetler neden bizden esirgeniyor diyeceğim hata var diyeceksiniz biz ne yapabiliriz diyeceksiniz bakın kardeşim 7/24 oynanan bir oyunda bir hata haftalarca sürmez süremez 10 oyuncunun 5 i kasılıp ta diğer 5 inin canı sıkılması siz yönetici olarak bu duruma dur demeniz gerekir. Bu etkinlikte kayıp olan kasılamayan gülleler, tasarımlar, buflar vs vs bunları nasıl telafi edeceksiniz ? Tabiki telafi etmeyeceksiniz en azından benim düşüncem bu.

Son olarak basit her zaman kullanılan klişe bir cümle kuruyum. ' Alışveriş ekranında bir hata olsa anında düzeltilir ' Düşünsenize vudu topunun 1 liraya satıldığını anında nasıl kapatılır değil mi hata. Yıllardır bu oyun üstünden 10 binlerce kişinin sırtından ekmek parasını kazanan yöneticiler artık bıraz da oyuncuların mutlu olmasını sağlayın. Teşekkür ederim.

Standart cevap verecekseniz yormayın kendinizi...

ℂ⋆[AnGeR]ℂ⋆ bunu beğendi.
  2. Cevap vermek isteyen yok. Oyun the end :)

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Herkesin işi gücü var. Üzerine bayram telaşı. Sizin gibi rahat rahat oyun oynayacak kadar bazen vaktimiz olmuyor. Ayrıca foruma yazılan yada açılan konulara hemen cevap verilecek diye bir kuralda bulunmamaktadır.

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Geçtiğimiz gün düzeltildi ancak görünüşe göre sorun yeniden başladı. Durum hafta sonunda rapor edildi umarız en kısa sürede düzeltilir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.