Hesapta kalan e-pinler Beylerbeyi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ⓣⓔⓚⓝⓘ⑥① tarafından 25 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Hesapta kalan fazlalık e-pin kodu derken siz sorumu anlamadan konuyu kilitlemişsiniz. Daha net yazayım . Mesela yeni bir etkinlik malzemesi çıktı fiyatı 30 tl, fakat 30 tl lik e-pin satışı olmadığından ben gamesultandan 32 tl lik e-pin aldım ve seafight üzerinden malzeme alımı işlemini gerçekleştirdiğimde bana hesapta 2 tl var ve bunun için bir e-pin kodu veriyor. Ben şimdi hesabımda kalan bu 2 tl lik e-pin kodunu site içinde hangi başlık altında görebilirim. İnşallah daha açıklayıcı olmuştur.

2. yumi

yumi User

sitede(seafight sitesinde) öyle biryer yok. sadece kalan e-pinmiktarını alışveriş ettiğinde numarasıyla gösterir.ancak o kalan miktar 32 TL. lik epin numarasıyla aynı numara . yani kalan '2 TL lik e-pin no su bir önceki no. onu kullanıp onayla 2 TL diye gösterir. yada eğer game sultandan almışsan e-pinlerim adı altında bulabilirsin eğer silmediysen.
    ben kalan e-pinleri biryere kaydetmeni öneririm.

3. game sultan sahtekar beyler. basitodeme.com var bigpoint ile anlasmalı ürün aldığınız yerde görebilirsiniz. orada fiyatlar net ve daha ucuz