Hesap

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve __WARRIOR__ tarafından 12 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kolay gelsin aklıma takılan bir iki şey var onları sorucaktım ;

Birisi bize saldırırken tamir olmamız mümkün değil dediniz ama ben önceki konumda da belirttiğim gibi karşı taraf saldırı halinde iken tamir oldum 1 veya 2 kez artıyor can, saldırı alırken tamir et diyince.

2. olarak , ele geçirme. Acemi korumalı canı az oyuncuyu ele geçirmek mümkün değilmiş ama ben ele geçirdim aynı şekilde bende acemi korumalı ve canım az iken ele geçirildim.

Şimdi geleyim soruma ; Bunlara oyundan kaynaklanan sorunlar , hatalar dediniz. Ama ben bunları tesadüfen fark ettim ve yapmış bulundum. Ayrıca aynı şekilde bende ele geçirildim yani bana da yapıldı. (acemi korumam aktif halde iken 2,5 milyar tp'li geldi beni ele geçirdi.) Ben de dündü sanırım yine saldıramadığım acemi koruması olan birini ele geçirdim refleks, el gidiyor yani. Şimdi ben daha fazla para harcayıp daha çok emek harcadıktan sonra bana oyun hatalarını suistimal ederek devam ettiğiniz için hesabınızı kapattık vs. gibi bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım? Bu oyun hataları bana mal olur mu? Eğer öyle olacak ise hiç başlamadan bırakayım oyunu 6 7 gün önce kayıt oldum ve 700 tl para yatırdım ama ne keyif alabildim ne rahat bir oyun oynayabildim her an başka bir sorunla karşılaşırım diye korka korka oyun oynuyorum, resmen burnumdan geldi diyebilirim.

@Bigpatron

2. Erunus

Erunus User

ts li bi filoya gir daha çabuk öğrenirsin oyunu , para harcarken de sor birilerine gereksiz şeyler alma bence

3. yatırdığın para forumu ilgilendiren bir konu değil sorularına gelirsek;
    ''
    Birisi bize saldırırken tamir olmamız mümkün değil dediniz ama ben önceki konumda da belirttiğim gibi karşı taraf saldırı halinde iken tamir oldum 1 veya 2 kez artıyor can, saldırı alırken tamir et diyince.''

Bas-Çek tamiri diye bir şey var karşı gemiden gülle çıktığı an tamire basarsan bir sonra ki gülle çıkışına kadar min 1 kere darbeni yükseltebilirsin. ( Not : Karşı geminin dolum hızına bağlı rakam yükselebilir) (Not 2 : güllenin senin gemine ulaşması referans değil, oyun yazılımında güllenin havada kaldığı süre değersiz, önemli nokta güllenin diğer gemiden çıkış anı.)

''2. olarak , ele geçirme. Acemi korumalı canı az oyuncuyu ele geçirmek mümkün değilmiş ama ben ele geçirdim aynı şekilde bende acemi korumalı ve canım az iken ele geçirildim.''

Öncelikle belirteyim hiç acemi korumalı bir gemide oynamadım, acemi koruması oyuna sonradan eklenmiş bir yenilik fakat acemi korumasının prensibi batırılmaya karşı korumadır. Gene de oyuna acemi korumasının eklenmesinden sonra 2 kere ele geçirme konusunda yenilik geldi. Ele geçirilme süresi 1 saatten - 1 dk ve 1 dk'den 30 sn olarak. Bu değişikliklerde bu tarz bir açık oluşmuş olabilir bu konuda net konuşamam bu yönlendirme yapabilirim. Hata olduğunu düşündüğün zaman yetkililerden açıklama bekleme, fikirleri olsa da söyle(ye)mezler. Sadece onlara ulaştırılmış bilgileri paylaşabilirler. Siz teknik sorunlar kısmına bigpointte bu konuda bilgi verirseniz sevinirim yazarsınız onlarda bu konuda bilgi verirler ve emin olun bu sıkıntı(?) sebebiyle ilk yazışınız değil çoktan Bigpatron bilgi vermiştir.

İyi oyunlar dilerim.
    -Liverpool1892

4. Bu geç vakitte verdiğin cevabın için teşekkür ederim..

Fakat sorum farklıydı benim ; Bunlara zaten oyun hatasıdır dendi.
    Ama şimdi ben savaşırken veya npc ateş ederken karşı taraf saldırı halinde iken ben tamir et e bastığım zaman dediğin gibi 1 veya 2 kez tamir oluyorum.
    Aynı şekilde ele geçirmede mesela dün veya diğer gün acemi korumalı sıkamadığım adamı canı azdı ele geçirdim. Oyun hatasıdır diye yapmak istemiyorum ama el gidiyor refleks yani , ele geçir yanınca tıklıyorum bazen dalıyorum o an vs. ele geçirmiş bulunuyorum. Aynı şekilde bende acemi ve canım az iken ele geçirildim o da var.

Allah bilir daha kaç kere acemi olan gemiyi ele geçiricem veya rakip saldırı halinde iken tamir e basıp 1 2 tık tamir olucam. Anlatabiliyor muyum?

Sonrasın da bana daha çok para yatırıp daha çok emek zaman harcadıktan sonra ; Oyun hatasını suistimal edip devam ettiğiniz için hesabınızı kapattık vs. diyip bana mâl edilecekse bu hatalar hiç başlamadan bırakayım diyorum. Bak 9 gün önce kayıt oldum ve 5 6 gündür bu konularla uğraşıyorum.. Ne keyif alabildim ne oyunu kafam rahat oynayabildim.. İyi bir yanıt alıp kafamın rahatlamasını içime su serpilmesini istiyorum o yüzden @Bigpatron diye ısrar ediyorum.. Para tekrar kazanılır tekrar yatırılır bir şekilde , ama insanın emeklerinin boşa gitmesi bir anda koyar adama bilmiyorum bana çok koyar.. O yüzdendir bu konuların üzerinde durmam.

Tekrardan teşekkür ederim..

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selâm @__WARRIOR__

Size yanlış hatırlamıyorsam support üzerinden cevap verilmişti. Hali hazırda gelen cevabı görmedi iseniz, lütfen hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresini kontrol ediniz.

Saygılar.

__WARRIOR__ bunu beğendi.
  6. Öncelikle sana şunu söyleyeyim; Gemin acemi korumalı gemiyi ele geçirdi diye asla kapanmaz. Bu oyun ne açıklar gördü, bu bahsettiğim açıklarla insanlar dehşet kazanç elde etti vs. vs. bu konu uzar. Bak ben 9 senelik oyuncuyum size ufak bir eski oyuncu tavsiyesi vereyim;
    Siz oyununuzu düzgün oynayın haksız çıkar elde etmeye çalışmayın geminiz zaten kapanmaz. Ama siz gidip ele geçirmenizde 3milyar altın veren (maks ele geçirme tutarı) adamı defalarca ele geçirirseniz, o gemi altın hilesi kullanmıştır ve sizde onunla pushing yapmaktan aynı cezayı alırsınız. Dediğim gibi ben 9 senelik oyuncuyum daha hesabım 1 gün bile kapatılmadı. Anladığım kadarıyla sizde benim kafamda giden para olsun ben zevkime bakarım tarzında bir oyuncusunuz. Siz bildiğiniz gibi oynayın haksız yere hesabınız kapatılmaz.

Tamir olayına gelirsek, kim ne derse desin bu oyun açığı değil. İlk mesajımda da anlattığım gibi, sizin geminiz atış yapmadığı sürece son aldığınız hasardan bir sonraki alacağınız hasara kadar geminiz tamir olabilir.

__WARRIOR__ bunu beğendi.
  7. Günaydınlar Admin bey. Bugünde hepimiz için En Büyük Liverpool :)

8. Evet, şimdi gördüm. Pushing ile alakalı bir mail gelmiş, okudum. Bu konu ile pushing olaylarının bir alakası yok okuduğum kadar.

Ve haksız kazanç elde etmediğiniz sürece bir sorun olmaz denilmişti.

Yani ben bir haksız kazanç da elde etmiyorum..

Şimdi ben oyuna devam ediyorum acemi koruması aktif olup ama canı az olan oyuncuyu, oyuna dalıp daha kaç kez ele geçiririm bilmiyorum :)

Daha kaç savaşta rakip saldırı halinde iken tamir et diyip gemiyi 1 2 tık tamir edeceğim bilmiyorum :)

Umarım sonrasında bir sıkıntı yaşamam..

Hepinize çok çok teşekkür ederim burada üşenmeyip konuya verdiğiniz cevaplarınızdan dolayı.. Allah'a emanet olun.