Hesap Paylaşımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve LeGeNdArY tarafından 23 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LeGeNdArY

LeGeNdArY User

Sayın Yetkililer,

Hesap Paylaşımı kafalarda soru işareti bırakmaktadır. Bulunduğum serverda okuldan ve evden girdiği için HESAP PAYLAŞIMI saçma bir nedenden dolayı ban alan arkadaşlarımız var. Şimdi ben ofisimde oynuyorum, evimde oynuyorum, ailemin yanına gittiğimde giriş yapıyorum ve önümüzdeki ay da şehir dışına tatile çıkacağım için yine giriş yapmayı düşünüyorum. Yine HESAP PAYLAŞIMI bahane ederek ban alma riski yüzünden oyuna yatırım yapmaya da çekiniyorum. Ve heran ban alma korkusu yüzünden oyundan da iyice soğumuş durumdayız.

Sorunlarımızı anlatmak istediğimizde de biz sizi korumak için hesap paylaşımı yasağı koyduk gibi bir bahane ile karşılaşıyoruz. Bu bizim için büyük bir sorun ve bunun acilen yeniden düzenlenmesi veya iyileştirme yapılması gerekiyor. Gereğinin yapılmasını rica ediyoruz.

İyi Çalışmalar

XanTier bunu beğendi.
  2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

şikayetinizi supporta yapmalısınız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.