Hesap Paylaşımı Hakkında !

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve **ALBAY*** tarafından 27 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **ALBAY***

**ALBAY*** User

Şimdi bir sorum olacak Seafight, 1000 Oyuncu varsa Bunun 950 Kişisi tek oynuyor. Şimdi gerekli kişiler cezalarını bu tarihten sonra alırmı diye merak edıyorum, Yaptıgınız işte haklısınz 3 4 5 gemi açıp şifa yapanlara engel olunuz eyvallah da. Farklı farklı IP lerden girenlerın sucu ne :) ?
    Ben ise abim ile birlikte oynuyorum ? Abim Üniversite okuyor başka şehirde ben başka şehirdeyim. Sakıncası olmaması gerekli, ha yok inanmaz var diyorsanız gerekli yerlere kmilik bilgilerimizi yerlerimizi nerde oturdugumuzu ibraz edelim :) . Belgeliyelim saygılar.

2. beatdovne

beatdovne User

Sakıncası Yok ki

3. **ALBAY***

**ALBAY*** User

• Tespitlerimize göre oyuncu camiasında bulunan kişilerin çoğu hesaplarını haksız rekabet adına iki ya da daha fazla kişi kasmakta. Bu TP/EP, etkinlik, item kasma vb. faaliyetler adına yapılmaktadır.
    • Birden fazla hesabınız varsa bu hesaplara sizin dışınızda kimsenin girmemesi ve aynı şekilde sizin de başka birinin hesabına girmemeniz gerekmektedir.
      • Bu konu üzerinde durularak tespit edilen hesaplara gereken cezai işlemler yapılacaktır.
      • Özelikle oyuncu şikayetleri dikkate alınıp değerlendirilecektir.

4. beatdovne

beatdovne User

Pardon Ben Abin Seni Şifalıyor Veya Yardım Ediyor Sanmıştım :D

5. **ALBAY***

**ALBAY*** User

Cevap verecek Bir Yetkilimiz YOKMU ?

6. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Şu an için farklı bilgisayarlardan yapılan girişler bu kapsama giriyor. Kurallar bu şekilde düzenlenmiş, farklı oyuncular tarafından yapılan girişlerin ayrımının yapılabileceğini sanmıyorum bu yüzden aranızdaki akraba ilişkileri dikkate alınmaz.

İyi oyunlar

7. Forum modu ne kadar yetkili acaba bu konu ile ilgili bilgilendirmeye ?Forum yetkilileri dışında konuya tam olarak vakıf olmuş bir kişi cevap vermeli burası Türkiye burada statik ip kullanmak çok yaygın değil ve çok fazla kullanılmıyor . o zaman bu önlemi seafight yazılımcıları yasklayacaklar bir hesap başka bi hesaptan giremiyecek.Ama farklı bi durum var ise bilemiyorum seafight miadını doldurdu tüm hesapları kapatıp kendiside kapanıp kaybolacaksa bilemiyorum...

8. **ALBAY***

**ALBAY*** User

Haklısınız mesela, evinde internetı olmayan bir kişi yada dıyelımkı evınde ınternetı var ama para yatırmadı kesıldı 1 ay o sure zarfında Internet kafeden girdi , ee adamın gemısı banmı yiyecek şimdi ?

9. TRANTULA

TRANTULA User

kişi hem evinden hemde iş yerinde oynuyor farklı bilgisayar ile oda mı ban yiyecek. ben yurt dışına gidip gelecem oradaki otelin bilgisayarını kullanacam yaz tatiline gidecem bunlar hepsi ban sebebimi

10. Bende mesela laptop dan giriyorum ama bazen kardesim laptopu kullanio bende gidip masa ustunde oyuna giriyorum simdi budurumda mi yasak

11. Bordo

Bordo Guest

Forum modları konular ile ilgili kuralları kendileri mi belirliyor? Eğer üst mercilerden alınması gereken bir destek var ise onu alıp o şekilde yanıtlıyoruz, şu andaki mevcut durum budur, şikayetler ve öneriler üzerine düzenlenip düzenlemeyeceğini de bilemeyiz.

İyi oyunlar.

12. Sensible

Sensible User

Merhaba,

Bir hesap ile sadece bir oyuncu oynayabilir. Ve farklı oyuncuların hesaplarına giriş yapamaz. Açılan konudaki kurallar yeni kurallar değildir. GİŞ/GİK ve OYUN KURALLARINDA zaten mevcuttur. Biz sadece daha anlaşılır bir şekilde belirttik.

Abiniz de bir hesap açıp oynayabilir. Bu şekilde tek başına oynayan oyunculara haksızlık yapmamış olursunuz.

Saygılarımla,
    Sensible

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Mart 2017
    **ALBAY*** bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.