hesap paylaşımı banı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Thentedia tarafından 22 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Thentedia

Thentedia User

merhaba adminler. hesap paylaşımı yüzünden 3 ay ban yedik. bu oyunda hesabını paylaşmayan belki de %5 düzeyinde bir oyuncu kitlesi vardır. onlar bile belki arkadaşlarına geminin özelliklerine baksın diye gemilerini vermişlerdir. ben hem iş yerinde hem evimde hem de kardeşimin bilgisayarında oyun oynuyorum. 3 değişik ip oluyor. siz bunu nasıl çözebiliyorsunuz ?? normalde baktığınızda hesap paylaşımı gibi görünüyor ve ban yiyoruz. bu hesap paylaşımı banlarına bir çözüm bulursunuz umarım.( 3 ay ban da cok fazla )

iyi çalışmalar

2. brushfield

brushfield User

Nasıl yani, böyle birşey mi var?

3. Thentedia

Thentedia User

EVET DÜN İTİBARİ İLE HESAP PAYLAŞIMI YAPILDIĞINDAN DOLAYI 3 AY BAN ALDIK

4. tekir

tekir User

gemiye sizden başkalarıda giriyormuydu acaba

5. Thentedia

Thentedia User

bu oyunda gemisini tek kasan kaç kişi var ki. illaki giriliyor. ama şu var ki ben yeri geliyor 3-4 farklı ip den bağlanıyorum bunu nasıl çözüyorlar merak ediyorum. bu şekilde yapılırsa bu oyunda kimse kalmaz.

6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

supportla görüşmelisiniz forumdan yardımcı olamıyoruz