Hesap Kayıt Olma Bigpatron

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve OCEAN07 tarafından 8 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OCEAN07

OCEAN07 User

Kolay gelsin. Ben yaklaşık 1 - 1,5 yıldır birçok hesap ile kayıt olmuşumdur neredeyse 100 civarı hesap açmışımdır belki de daha fazla tam sayısını bilemiyorum :) bakabiliyorsanız hatırlamama yardımcı olabilirsiniz :) @Bigpatron bu bana bir sorun yaratır mı? Kayıt olmak ücretsiz diye çok mu yüklenmişim :p Hiç bir kötü amaç ile açmadım oynamak için açtım hepsini oynadığımda oynamadığımda vardır elbette. Ne diyorsunuz? Bir sorun yaratır mı bana bu 10larca kayıt oluş? :)

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Pushing yapmadığınız sürece çoklu hesap kullanımı oyunumuzda serbesttir merak etmeyin :)

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Ve şu konuya da bir göz atsanız Sensible adminin yazdıklarını okusanız sanırım aklınızdaki soru işaretleri dağılacaktır.
    https://board-tr.seafight.com/threads/merciles-sorum-size.58752/#post-378013

ve 4.2 ye dikkat edersek:

4.1. Pushing

Pushing bütün oyunlarımızda yasaktır. Pushing, bir oyun hesabına avantaj sağlamak için iki veya daha fazla hesabın etkileşime girmesi demektir. Pushing hem tek bir kullanıcının hesaplarını hem de farklı kullanıcıların hesaplarını ilgilendirebilir. İki hesap arasındaki etkileşimin pushing olarak kabul edilip edilemeyeceğine karar verme hakkı oyun yönetimine aittir.

4.2. Çoklu hesap

Hesaplar arasında gerçekleştirilen herhangi bir işlemin pushing amacıyla kullanılmaması kaydıyla Seafight oyunu üzerinde aynı sunucuda çok sayıda hesabın kullanılmasına genelde izin verilmektedir. İhlal halinde tüm hesaplar silinecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.