Hesap Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***CENGAVER***94 tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sıfırlansın mı ? sıfırlanmasın mı ?

1. sıfırlansın

oy sayısı 0
    0,0%
  2. sıfırlanmasın

oy sayısı 6
    100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sonikaz

sonikaz User

Evet 2 hasar birleşip %12 olmuştur.Aynı şekilde başaktanda %5 ilave hasarı aldığınızda oda eklenecektir

2. eyvallah teşekkür ettim

3. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

Her ikisi de birleşti %12 hasar oldu.

Saygılarımla,
    İyi oyunlar, İyi forumlar.

4. Yeni başlayanlar için eskideki gibi pet kodu fln var mı

5. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Şuan aktif olan koda buradan ulaşabilirsiniz. Bunun haricinde aktif kod bulunmamaktadır. Ayrıca artık kodlar mail adresinize gelmektedir. Haber bültenine buradan üye olarak gelecek olan kodlardan haberdar olabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

6. Selamlar,

Arkadaşlar şöyle bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim:
    Taverna-Şeref Salonum'a girince "Sen: Güverte Temizleyicisi" olarak gösteriyor fakat Kaptan Köşkü-Savaş Puanı'na girince beni "Çöpçü balığı olarak gösteriyor. BP'me göre Çöpçü Balığı olmam gerekiyor(62) fakat neden Şeref Salonunda öyle yazıyor. Acaba farklı bir şey de ben mi anlamadım?

İyi forumlar.

7. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @luparmasungit ,

Şeref salonum bölümünde gördüğünüz sıralama ile savaş puanı sıralaması farklı sıralamadır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

8. Cancano

Cancano User

Maalesef kardeş yapamadım, üstteki yazılara göre yeni bilg almak gerekiyor :D

9. Reese

Reese User

Merhaba,

Belirli bir süre sonra tekrar kontrol ediniz. Eğer hala ödülünüzün gelmediğine eminseniz lütfen destek birimiyle iletişime geçiniz.

İyi Oyunlar.

10. 1 x Sigurd Lundgren aldın etkinlik gemisi kestim bunu verdı ne işe yariyor

11. DELGADO*

DELGADO* User

İtibar gibi galba

12. Cancano

Cancano User

Bi program yapmışsınız verem ettiniz kaç gündür, üstteki yazıyı googleden kopyalayıp yapıştırmışsınız hiç denedinizmi? bulamıyorum bile o yazılan yerleri

13. Etkinlik başında olan buz yanığı takası değişikliği geri çevirilecek mi bununla ilgili alışveriş yapan oyunculara iade olacak mı ?

*zom*bi*es* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.