Hesap Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***CENGAVER***94 tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sıfırlansın mı ? sıfırlanmasın mı ?

1. sıfırlansın

oy sayısı 0
    0,0%
  2. sıfırlanmasın

oy sayısı 6
    100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sağol

2. Selam,

Tamir buffu bizlerdede görünmemektedir. Cilalı Tüfek ve Sis Duvarı hakkında ise, eğer şuanda sizde mevcutsa 10 günlük olanların gözükmemesi normaldir. Bufflarınızın süresi sona erdiğinde onlarda görünecektir.

Saygılarımla.

3. Selam,

Rica ederim.

Saygılarımla.

ALİBEYKÖYLÜ_MUSA_C* bunu beğendi.
  4. karaborsa ne zaman sıfırlanacak belli bir süresi var mı?

5. Gece 1 mi 2 mi veya öğlen 1 veya 2 olması lazım geçen etkinlik öyleydi diye hatırlıyom

6. Mojo güverte kaldırıldı mı? 3 bin tane inciyle mojo attım çıkmadı, gemiler 4 saniyede sıkıyor Npcler bizden hızlı sıkıp darbe bırakmıyor güverte çıkma ihtimalini kaf dağının ardına koymuşlar, Razaman ayında sinirlenmek istiyorsan demekki seafight oynayacaksın

7. 300 400 bin inciyle belki admine sorsan sans

8. Baya zor çıkıyor azaltmışlar bende fark ettim bazen 700 800k ya 1 tane cıkıyor günlük 1 2m kasınca balinalar böyle yaptılar demek ki

9. Kabuk Kırıcı Cephanesıne Baglı Etkınlık Yapıyorsunuz Ama Karaborsada Gulle Dair Bırsey Yok Bızler Neden Gulle sıkıntısı Cekelım kı Oyunu Sureklı Maddı Yone Cevıyorsunuz Oyunda Bulunan Oyuncuların Cogu Emek Karsılıgı Oynuyor Sizden Ricam Gulle Sorununa Bir Cozum Bulmanızı Taleb Edıyorum

10. recvol

recvol User

karaborsada gülle yok diye bişey yok gülle mevcut ama sınırlı sayıda alınabiliyor yakında paketler çıkar oradan alınır herhalde

11. #seafight kendini iyice paraya dayalı bir oyun şekli haline getirmeyi sonunda başardı.Eskiden zevk ve heyecanlı bir oyun şekli sunarken şuan sadece parası olan bu oyunda iyi bir duruş sergiler tarzı bir hal aldı.Bu oyunu biraz olsun oyuncu tarafından düşünerek bir yapılandırma yapmaları sanırım baya zamanlarını alıcak veya öyle bir zaman artık olmayacak.Kabahat bizde parayı kazandıran biz sıkıntıyı çeken yine biz tebrikler devam edin her özel güne paralı gülle nede olsa alacak çok ... oyuncu var .

12. Selam,

Mojo güvertesi oyunda aktif. Şansa bağlı olarak çıkıyor.

Saygılarımla.

13. Selam,

Bilindiği üzere etkinlikler merkez ekibimiz tarafından yapılıyor. Konu ile alakalı fikir ve düşüncelerinizi BURAYA yazabilirsiniz.

Saygılarımla.

14. yusufalan

yusufalan User

merhabalar.geçen günlerde yağmacısatın alımında 2 kez satın almada bulundum konuyu supportdan da yazdım geri dönüş olmadı fazlalık 140 tl yatırımda bulunmuş oldum ilgileirmisinz konuyla.

15. iki yıldır girmiyordum.gemi namına hiçbirşey kalmamış noşmuş naptınız bu gemiye.

16. ghost raider gemim ortada yok.

17. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Hesap işlemleri hakkında destek(support) ekibimiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Forum üzerinden hesabınıza herhangi bir işlem yapmak mümkün değildir. Destek(support) ekibimizin geri dönüş süresi ortalama 2 iş günüdür. Ayrıca lütfen e-posta hesabınızın gereksiz/istenmeyen kutusunu kontrol ediniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

18. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Forum üzerinden hesabınızı incelememiz mümkün değildir. Lütfen hesabınızın incelenebilmesi için destek(support) ekibimiz ile iletişime geçiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

19. sandiklardan mico cikiyormu

20. bu kabuk gullesını en azından gunde 100 000 250 000 aldırsalar ıyı olur.

ottoman3334 ve sedam44 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.