Hesap Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***CENGAVER***94 tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sıfırlansın mı ? sıfırlanmasın mı ?

1. sıfırlansın

oy sayısı 0
    0,0%
  2. sıfırlanmasın

oy sayısı 6
    100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -CaNi-58

-CaNi-58 User

Hala aynı tılsımdayken userperi ele geçiyorum ve f5 atıyorum sonrasında AUTHENTICATION FAILED ! yazısı çıkıyor ve aslan yürekli tılsımım yanıyor sonra yazılar yabancı oluyor buna artık bir çözüm bulun lütfen

Son düzenlenen: 16 May 2018
  2. evet tr2 oyuncusuyum ana sayfadan kara borsaya tıkladım zaman sayfadan çıkış yapıyor

3. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Merkez ekibimize bilgi veriyorum.

Saygılarımla.

4. -CaNi-58

-CaNi-58 User

Dünden bu yana bilgi veriyorsunuz acaba ne zaman çözüm olur bunu söylese ekibiniz

5. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Bize bilgi geldiğinde sizler ile paylaşıyoruz.Konu hakkında sorun bildirimizi yaptık çözüme kavuşması için bekliyoruz.

Saygılarımla.

6. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

pazarda arıza var

7. aynen bende onu yazacaktım sen beden önce yazmışsın hep aynı isimler takılı kalmış bi dünya param gitti onuda geri ödesinler artık zahmet olmazsa

8. Selam,

Ne gibi bir sorundan bahsediyorsunuz acaba.

Saygılarımla.

9. pazarda isimler sabit kalmış teklif atıyoruz ama ismimiz çıkmıyor doğal olarak malzemelerde gelmiyor.

10. Selam,

Ben denedım ama böyle bir problem yok. Sizin verdiğiniz teklif rakip oyuncunun verdiği teklifi geçemiyor olabilir.

Saygılarımla.

11. ben teklif bastım. 1 inde ismin cıktı ama cıkan itemde hesabıma yüklenmedi.
    yani pazarda sorun var , o isimleri takılı kalanlarada bir item geldiğini sanmıyorum.

12. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

pazarda arıza var

13. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Pazar yerinde teklif verdiğiniz nesneye sahip olabilmeniz için çekiliş sonunda en yüksek teklifi veren siz olmanız gerekmektedir. Teklif verdiğiniz zaman sizin kullanıcı adınız orada görünüyor ise en yüksek teklifi siz vermişsiniz demektir. Açık arttırmanın sona erme süresi boyunca en yüksek telifi verenin siz olduğunuza emin olunuz. Bazı oyuncular açık arttırma süresinin son saniyelerini bekleyerek yüksek teklifler verebiliyor. Bu yüzden bazı nesneleri elde edemeyebilirsiniz. Açık arttırma süreleri her saat başı yenilenmektedir, anlık olarak değil. Halen bir sorun olduğunu düşünüyorsanız eğer lütfen destek(support) ekibimiz ile iletişime geçiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

14. pazar yeri verilen tekliflerle işlem yapmıyor yani bozulmuş . 2-3 gündür kimse pazardan teklifle birşey alamıyor bir bakmanız bu kadar mı zor. açık artırma bir saat sonunda sona ermiyor. resetlerlede bu düzelmedi.

15. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Noddegamra mod aydınlatıcı bilgi için teşekkür mutlaka birilerine lazım olan bilgidir ama pazar arızalı

16. tylee

tylee User

Aynen pazar arızalı

17. yumi

yumi User

pazar yeri benim farkettiğim en az 4-5 gündür bozuk. teklifleri geçsek bile malzeme gelmiyor.

18. Tamir puff u bende karaborsada gozukmuyor ayrica cilali tufek ve %5 hasar onleme sadece bi günlük olanlari var 10 günlük olanlari yok herkezde ayni mi yoksa bitek bana ozel birseymi ??

19. sa kaptan köşkündeki profil nere gitti arkadaşlar yeri nerde

20. Selam,

Kaptan köşkü , oyun sayfasındaki gemi genel görünümü kısmına taşınmıştır.

Saygılarımla.

ALİBEYKÖYLÜ_MUSA_C* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.