Hesap Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***CENGAVER***94 tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sıfırlansın mı ? sıfırlanmasın mı ?

1. sıfırlansın

oy sayısı 0
    0,0%
  2. sıfırlanmasın

oy sayısı 6
    100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam,

Benzer iki konu birleştirilmiştir.

Saygılarımla.

2. farukalp47

farukalp47 User

profil arayüzü değişti geminin hızına artık nerden bakılıyor

3. Selam,

Üst mesajları inceleyiniz.

Saygılarımla.

4. Provelant

Provelant User

10k korsan alıyorum her battığımda korsanlar otomatik gemime yerleşiyor bunu nasıl kapatabilirim? aynı şekilde yelkenler de öyle.

5. toplu savaşlarda flash çöküyor bıktık artık bi bakın şuna

6. *HHC*

*HHC* User

Oyun önceden böyle değildi interneti de daha fazla çekmeye başladı ( Telden bağlantı yaptığımda ölçüm yapıyorum eskiye nazaran dağlar kadar fark var )

7. Selam,

Bildiriminiz için teşekkür ederiz. Konuyu üstlerime rapor edeceğim.

Saygılarımla.

8. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Korsan ve yelken aldığınız taktirde otomatik olarak geminize geçiş sağlanır.Otomatik geçişi durduracak bir işlem maalesef bulunmamaktadır.

Saygılarımla.

9. Korsanları otomatik atıldıktan sonra gemiden depoya çek tekrar atmayacaktır. Yelken içinde aynısını yapabilirsin fakat gemide yelken olmaması hızını düşürecek hazine sandığından yelkenci bulabilirsen otomatik tamir olur yelkenler ve uğraşmamış olursun

10. Altın ile olan yelken, korsan ve donanımlardan alabildiğiniz kadar çok alıp geminizde bulunmasında fayda var. Gemileri elegeçirme yapmak için gerekli. İlerleyen zamanlarda VIP üye olunca yelkenci filan olunca elit yelken alırsın

11. urungubeğ

urungubeğ User

gayet güzel
    bir haftalık vip
    kralın ganimet kesesi
    2 gun oglak
    sizce
    daha 30 tane açtım
    sizce iyi mi ?

12. urungubeğ

urungubeğ User

şuanda 2 adet 4.seviye vudu rahibi verdi :)

13. ooo hemen gideyim de açayım heheh

14. urungubeğ

urungubeğ User

+1 kese daha :D

15. urungubeğ

urungubeğ User

kardeş hangı serverdasın

16. şansa bak bee

17. urungubeğ

urungubeğ User

valla ş
    vall şans mı bilmiyorum ilk defa 100 tane aldım şuan 38 kaldı önüme geleni açıyorum

18. Provelant

Provelant User

hocam tamam ama ele geçirmek istiyorum korsanı koymam lazım mecburen de koyuyorum illaki batacağım korsanların bir kısmıda gidicek ve direk korsan tekrar gemime oto yerleşicek bu sebeple milyonlara mâl olabilir bundan önce ne zaman batıcağımı ön görebiliyorum ona göre de korsan yerleştirmesi yapabilirim ama maalesef böyle bir seçenek olmaması üzücü

Son düzenlenen: 2 May 2018
  19. Dostum Tr serverindeyim ben. Açtım 10-15 tane . Yelkenci çıktı 3 günlük . 6 günlük oğlak gövde çıktı. PRemium ve 4. rahip lazım onları arıyorum şuan :)

20. urungubeğ

urungubeğ User

hayırlı olsun banada yelkencı yürüyen tamir :D

[ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.