Hesap Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***CENGAVER***94 tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sıfırlansın mı ? sıfırlanmasın mı ?

1. sıfırlansın

oy sayısı 0
    0,0%
  2. sıfırlanmasın

oy sayısı 6
    100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam,

Sohbet yasaklanması hakkında , Support(Destek Ekibi) ile iletişme geçmelisiniz. Konu ile alakalı buradan bir işlem yapmamız maalesef mümkün değildir.

Saygılarımla.

2. Selam,

Abonoz güverte, viplik süresince geminizde kalır.
    Cevabınız için teşekkeür ederiz. @ozican2525

Saygılarımla.

3. Selam,

Yenilikler ve güncellemeler merkez ekibimiz tarafından yapılmakta. Bizler şikayetlerinizi üstlerimize ileteceğiz.

Saygılarımla.

4. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bu konu hakkında bir bilgi gelirse eğer forumda duyurusu yapılacaktır. Şu an için böyle bir durum söz konusu değildir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

NightWish66 bunu beğendi.
  5. Gemi hızı vs bölümler kalkmışmı kale açtım bakayım dedim bulamıyorum, oyuna her girdiğimde birşeyler değişiyor yine ne yapmışlar takip edemiyom, matematik soruları bile seafightın yaptığı yenilikleri anlamaktan kolay geliyor artık

6. Kıç kalesinde bodoslama var bir o birde orta kale salma omurga falan var

7. Kardeş onu demiyorum, Oyun ekranında Gemi hızımız yazıyordu o nerde diyorum

8. Gülle rampam 3. seviyeyken 3.37 saldırı hızım vardı. Gülle rampasını 5. seviye yaptım saldırı hızım 3.13 oldu 2.97 olması gerekmez miydi?

Son düzenlenen: 29 Nisan 2018
  9. AlınTeri

AlınTeri User

Milletler topluluğu bekçisi ile paralı askerini aynı anda kullanabiliyo muyuz?

10. Selam,

Maalesef bu mümkün değildir.

Saygılarımla.

AlınTeri bunu beğendi.
  11. AlınTeri

AlınTeri User

hacım hesaplama öyle değil. 7 saniyeden ik önce rampa değerini düşüp mçodaki yüzde 60 ı hesaba katıyosun. (7-1.8)*6/10 = 3.12

[ASİL]COMMANDER bunu beğendi.
  12. Teşekkürler cevap için

AlınTeri bunu beğendi.
  13. Selam,

Şuanda yeni gelen güncellemeden sonra hız ekranda görünmemekte. Fakat ben size bir yol önerebilirim. Oyun ekranında arkadaş listesi bölümünde arkadaşlarınızın hızını görmeniz mümkündür. Arkadaş olmadığınız oyuncuların ya da kendi hızınızı görmek için, ID'si ile liste dışı arama yaparsanız görmeniz mümkündür.

Saygılarımla.

14. Selam,

Cevabınız için teşekkürler @AlınTeri

Saygılarımla.

15. Yine her zaman olduğu gibi güçlü gemilere yönelik bir etkinlik ile karşı karşıyayız. Oyunu 6-7 yıl önce oynamıştım. O zaman bu kadar para üzerine kurulu değildi. Tekrar başladım ve 14 level bir gemi yaptım. Ama artık görüyorum ki para yatırmadan oynamanın bir anlamı yok.

Bir etkinlik yapıyorlar, diyorlar ki bilmem kaç tane sistem gemisi var. İşte bunlara elit cephaneyle vurabileceksiniz falan filan. Her zamanki teraneler. Koyuyorlar ödül olarak da 5 tane balyoz falan. Ödülü alabilmek için sıralamaya girmen lazım. Sıralamaya girebilmek için sistem gemilerine daha fazla darbe vurabilmen lazım. Daha fazla darbe vurabilmen için para yatırıp elit cephane alman ve paket alıp toplarını fullemen lazım. Hadi etkinlikleri geçtim. Verilen görevlerde kesilmesi istenen sistemler veya canavarlar o leveli alan adamın seviyesinin çok üstünde. Destek olmadan yapabilme şansı yok denecek kadar az. Yapabiliyor olsa bile botlar buna müsaade etmiyorlar. (Ki bu da ayrı başlık açılması gereken bir konu.) Kardeşim bir oyun yapıyorsanız doğru düzgün yapın. Yeni başlayan adamlar oyuna ısınsın önce. Daha ilk levelden itibaren oyuncuyu kaçırıyorsunuz. Görevlerde yalandan biraz inci vs bişeyler veriyorsunuz. O verdiklerinizi de tekrar görevleri yapabilmek için kullanmak zorunda bırakıyorsunuz. Ne biliyim yeni başlayanlar için kesebilecekleri npclere en azından mojo falan ekleyin de adamlarda biraz oynama isteği oluşsun.

Şimdi ben buraya ne kadar yazarsam yazayım. Bunları ipleyen birilerinin olmadığının da farkındayım. Forum moderatörü, üstlerime iletiyorum diye bir cevap yazacak sadece. Ama bu gelişmelere tepki vermeden de olmuyor ne yazık ki. Ben oyunu tekrar bırakıcam bu gidişle. ha bu kimsenin umurunda olacağından falan değil yanlış anlaşılmasın. En azından bir şeyler için bir adım olur.

balyoz19 bunu beğendi.
  16. Selam,

Etkinlikler merkez ekibimiz tarafından yapılmakta. Etkinliği beğenmeyebilirsiniz buna saygı duyarım. Yazdığınız çoğu şeyde kendinize göre haklı olabilirsiniz ama bir oyuncu olarak şunu söyleyebilirim ki , güzel etkinliklerde olmuyor değil. Geçen gün bir mesajda yine belirtmiştim Çok uzağa gitmeye gerek yok doğum günü etkinliğinde çevrimiçi süresi fazla olan bir oyuncu en az 50 milyon incisini gemisine koydu. Mod olarak ise şüpheniz olmasın, bu mesajların hepsi okunuyor ve gerekli mesajlar gerekli birimlere iletiliyor.

Saygılarımla.

17. öncelikli olarak selamun aleyküm arkadaşlar bu geminin tam hızını nereden öğrenebilirim

18. Selam,

Şuanda yeni gelen güncellemeden sonra hız ekranda görünmemekte. Fakat ben size bir yol önerebilirim. Oyun ekranında arkadaş listesi bölümünde arkadaşlarınızın hızını görmeniz mümkündür. Arkadaş olmadığınız oyuncuların ya da kendi hızınızı görmek için, ID'si ile liste dışı arama yaparsanız görmeniz mümkündür.

Saygılarımla.

19. ΛŁΞЯК

ΛŁΞЯК User

Merhabalar.
    sayın admin veya mod arkadaşlar. gemi hızını nerden bakabiliriz? Yeni gelen düzenleme ile kalktımı

20. ozican2525

ozican2525 User

Yeni gelen güncelleme ile hız göstergesi kaldırıldı şuan hızımı öğrenmek için, arkadaşlar kısmında kendi idnizi ''liste dışında arama yap'' tikini işaretleyip aratın.Gelen yerde profili incele diyerek hızınızı görebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.