Hesap Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***CENGAVER***94 tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sıfırlansın mı ? sıfırlanmasın mı ?

1. sıfırlansın

oy sayısı 0
    0,0%
  2. sıfırlanmasın

oy sayısı 6
    100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Sohbet bölümü ile ilgili sorunlarınızı Destek(Support) Ekibimize yazınız lütfen.

Saygılarımla.

2. 39emre39

39emre39 User

30 top yeri sadece 20 ve üstü haritalarda mı geçerli?
    Paralı askerin geminin ele geçirilmesi durumunda ölme ihtimali var mı?

3. Selam,

Paralı askeri elde ettiğiniz zaman bütün haritalarda kullanabilirsiniz. Hayır geminizi ele geçirdiklerinde paralı askerinizin ölmesi söz konusu değildir.

Saygılarımla.

39emre39 bunu beğendi.
  4. Işık Tılsımına girebilen varsa bu cümleyi okuyunca zaten diyeceğimi anlamıştır.Daha öce beta'da görmüştüm ama gerçek serverde ilk defa görüyorum.Önce yanıldığımı, yanlış gördüğümü sandım ama birkaç dakika boyunca yaklaşıp izlemeye çalıştığım zaman anladımki doldurma süresi için bir tür hile yapmışlar. Miço alınca olan olaydan bahsetmiyorum bu süre saniyenin yarısından bile az.Yani saniyede 3 defa sıkabiliyor bu gemiler. 3 gemi ortalama 40 k elit hasarıyla ışıktaki ana gemiyi 3-5 dakika içerisinde batırıyor.Bunu oyun içinden birkaç bilebilecek kişiye sordum(CM dahil), supporta yaz dediler.Forumda birkaç konuyu okuyunca fark ettimki birçok kişiye aynı cevap verilmiş, kısalı uzunlu videolarla birkaç oyuncu bunları alıp supporta atmış ama yapılan bir işlem olmamış(sanırım).Şimdi sorum şu, yeni bi hile çıktı bu açık ve net (herhangi bir kanıt isteyen olursa bir ara video alır atarım). Ortada böyle şeyler varken bizim ne yapmamız gerekiyor yani ne yaparsak bu biter bunu anlamıyorum,sizden yardım istiyorum...

5. Lina

Lina User

Bu entmler 15 tane gemısı var usta onlar sıktıgı ıcın cabuk bıtıyo şunlar bi banlansan şu ışık saracakda bunlarda milyonluk ıncı var bızım 5 k ıncı kasmamız zorlarına gıdıyor.

6. dostum kendi gözümle giden gülleleri gördüm . etrafını gezdim öyle 15 gemi işi değil bu yarınki ilk işim video çekip atmak olacak

7. Selam,

Konu ile alakalı Support(Destek ekibi)a yazmalısınız.

Saygılarımla.

яυzgαяιмуєтєя bunu beğendi.
  8. takas işlemleri ne zaman.

9. Selam,

Bu konu hakkında henüz bir bilgi bulunmamaktadır.

Saygılarımla.

10. Provelant

Provelant User

aldığım modülü veya yuvayı geri iade etme gibi bir şansım var mı? olsa çoook iyi olur

11. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Selam,

Üzgünüm böyle bir hakka sahip değilsiniz

Saygılarımla.

12. gerçek gemi mi yapıyoruz nedir. bu kadar taç istenir mi? oyun nere gidiyor tac ta parayla satildigina göre. artık gemiye giriş iznine bile tac verebiliriz.

13. Selam,

Maalesef böyle bir iade yapmanız mümkün değildir.

Saygılarımla.

14. Bu paralı askeri nasıl elde edebilirim sistem, görev vs. nereden bulabilirim?
    Özellikleri nelerdir?
    Şuan yağmacının ödülünde bulunuyor bunu alabilmek için ne istiyor?

15. Selam,

Konu ile alakalı BURAYI inceleyiniz. Yağmacının ödülünceki paralı askeri paket alıp, Yağmacının ödülünü aktif ederek alabilirsiniz.

Saygılarımla.

16. 39emre39

39emre39 User

Bu nesne ne kadar hasar veriyor?

17. 350.000 hasar toplamda npc sayısına göre paylaştırır. Örn; 2 npc var 175.000 'e böler

39emre39 bunu beğendi.
  18. 39emre39

39emre39 User

Bu nesne kime ne kadar hasar veriyor?

Son düzenlenen: 24 Nisan 2018
  19. Etki alanı boyunca içinde bulunan bütün oyuncuların 100.000 vudusunu götürür. Eğer 100.000 den az vudusu olan biri varsa direk 0'lar. Genellikle görünmez almış kişilerin görünmezliğini bozmak için kullanılır.

39emre39 bunu beğendi.
  20. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler. Homing mayını hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.