Hesap Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***CENGAVER***94 tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sıfırlansın mı ? sıfırlanmasın mı ?

1. sıfırlansın

oy sayısı 0
    0,0%
  2. sıfırlanmasın

oy sayısı 6
    100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ARAKLILI

ARAKLILI User

Slm herkese kod gelmiş bana gelmedi üstelik bültene abone olduğum halde ,sorun acaba epostanin hotmail olmasimudir illa gmailmi olmasi gerekir tskrlr

2. Merhaba, aşağıdaki npclerin ele geçirme eşiklerini yazarsanız sevinirim.
    Valencia
    İntikam I
    İntikam II
    Özgürlük
    Zafer

3. Sizin sıranıza göre;

25.000
    20.000
    20.000
    30.000
    30.000

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Mart 2018
    DiKKaTKaNSeR*ŞRN bunu beğendi.
  4. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Aslan başlı sandık içeriklerinden, simbi tılsımı, tritonun tacı, aslan yürekli tılsımı, mojo, taç, elmonun ateşi, süper çelik zırh, legba tılsımı, hız taşı ve daha bir çok şey kazanabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

5. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Lütfen burada bulunan 'Bizden E-Posta Alamama' başlıklı konuyu inceleyiniz. Ayrıca haber bültenine üye olma bölümünü inceleyerek haber bültenine üye olduğunuzdan emin olunuz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

6. balyoz19

balyoz19 User

Her nedense bu grup şavaşındaki boşsu yatıramıyoruz belki 40 defa girdik full adamlar bile dayanamıyor 40 m cana iniyor bunu kesebilecek arkdaş daha görmedim böyle bir hiddeti grup şavaşında 5 kişiye sunmanız ne kadar doğru.
    elit itemleri olmadıkça ve hasar önleme ortalama %90 olmalı herkesin bunun çaresine bakılmalı etkinlikteki süremiz boşa gidiyor.

☆вeĸιr☆вey☆ғв bunu beğendi.
  7. Oyun açıkken low ayarlarda bile web sayfasında çok fazla kasıyor. ilk başlarda sıkıntı yok ama bir süre sonra düşüşler donmalar oluyor. Önerebileceğiniz tarayıcı var mı?

8. Oyunun kendi tarayıcısını kullanıyorum normal tarayıcılara göre daha az kasıyor ve nerdeyse çökme sıkıntısı olmuyor

9. Çökme ben 1 kez yaşadım normal tarayıcılarda ama her türlü oyun içinde bi süre sonra kasmaya başlıyor. Çözemedim bi türlü

10. MAİL ŞİFREMİ UNUTTUM GİREMİYORUM GMAİL NE YAPABİLİRİM

11. Bu yeni nesil durumu gerçekten çok kötü
    Google amcaya yaz olmadı supporta yaz sana bir şey yollıcak doldur geri yolla

12. En iyisi indirip oynamak web de biraz sallamaya başladılar anlaşılan doğal olarak haklılar da.

13. suporta yazsam nolcak nasıl aççcam gmail ayrıyaten aynı hasapta 9 yıldır oynuyorum

14. 1- şifremi unuttuma tıkla gmaildan ordaki istekleri yerine getirebilir misin bak
    2-olmadı supporta yaz
    3-Support abi ben oyun mail hesabıma ulaşamıyorum bana şu yeni açtığım veya elimde bulunan şu mail adresine cevap yazar mısın yaz (oradaki o anki yazan mail ı sil ve yerine ulaşabilceğin bir mail yaz hop yolla)

Anlamadıysan resimlede anlatabilirim ama bence anlarsın

15. eyvallah sağolasın

16. Selam , @^^^ZAGOR_KSK_355^^

Öncelikle forumda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için, lütfen mesajınızı '' Düzenle '' kısmından düzenleyiniz. Cevaplarınız için teşekkür ederiz. Sorunuz çözüme kavuştuğu için, konu kilitlenmiştir.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Mart 2018
  17. Şuanki gizemli sandıktan yani normal sandıktan neler çıkıyor? Tam olarak içeriği nedir?

18. Normal sandık ödülleri değişme oldumu bilmiyom pek

En az 1500 er veya 2000 adet gülle (tasarım veya legba yolu olmadan),hız taşı,gözcünün,bilgisi,nişancının gözü,elmonun ateşi (şimşek ateşi),agwe tılsımı ve triton kutsaması,pet eğitimcileri,vudu ve buz yanığı gülleleri,düşük ihtimaller ile kristal nimeti ve kralın ganimet kesesi

Ek olarak 5.seviye tamirci marangoz, 4.seviye vudu rahibi , yelkenci , sis bombası , oğlak haritası canı , premium üyelik.

☆вeĸιr☆вey☆ғв bunu beğendi.
  19. balyoz19

balyoz19 User

bakın ardkaşalr oyalıyorlar 3 5 k inci verip belirli bir para yatırdığımızda boşa gidiyor.
    yazık günah

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.