Hesap Hakkında

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ***CENGAVER***94, Dec 30, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

sıfırlansın mı ? sıfırlanmasın mı ?

1. sıfırlansın

0 vote(s)
    0.0%
  2. sıfırlanmasın

6 vote(s)
    100.0%
Multiple votes are allowed.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. baba34_foo

baba34_foo User

5 ay benim paramla oyun oynadın şimdi oynayamıyorsun diye mi bu karın ağrısı ?

2. Reese

Reese User

Merhaba,

Neden normal sohbet edip fikirlerinizi paylaşmak yerine , ikisel diyaloglara girip tartışma ortamı yaratıyorsunuz ? Böyle devam ederseniz konuyu kilitleyeceğim. @sürgün06* görüyorum ki sizde sürekli spam yapıyorsunuz. Forumda rütbe kazanmak için forum kirliliği yaratmak yasaklanma sebebidir bilginiz olsun, geçmiş yayınlarınızda taşınmış mesaj sayısı çok fazla. Bu bir uyarıdır tekrarı olmaz.

Saygılarımla.

3. Yeni sisteme geçtikten sonra haritalarda pırıltılar çok azaldı ne inci kasabiliyoruz ne mojo Bir an önce düzelmesini istiyoruz.

4. Reese

Reese User

Merhaba,

Pırıltı ve mojolar ile ilgili gerekli güncellemeler yapılmıştır. İlginiz için teşekkürler.

Saygılarımla.

5. Değerli oyuncu arkadaşlar, anladığımız halde hala anlamazlıktan geliyoruz. Admin ve oyuncu arkadaşlarinda dedigi gibi kodlar hesapların bağlı olduğu mail hesapları na geliyor. Bazı mail adresinde birkaç tane hesap kayıtlı olduğu için ve bunların leveller farklı olduğu için 1.2.3 tane kod gelen mailler var. Hesabın maili degistiginde yeni maili haber bülteni ne üye olmazsa kodu eski uye mailine gidiyor.. bu kodlar sistem tarafından otomatik olarak belirlenip yollanıyor mus. Bana da 1 tane kod geldi. Hiçbir yere bana neden 1 tane geldi diye hiç yere yazmadım. Songünlerde bu sözlerden dolayı chati dahi açmıyorum. Ama bazı arkadaşlar devamlı dile getirerek konuyu farklı yerlere tasimakta. Olan oldu. Kodlar hesaplarına yuklendi. Uzatmanın ve başka arayışlara kapılmamak gerek.forumdan chatten yada support a mail atinca kimseye fazladan kod gelmez. Yapılması gereken haber bültenine üye olmak. Eğer oyun kurucusu uygun görürse daha sonraki dönemlerde kod verir. Emin olun farklı tutumlara girilirse kod verme sistemi son bulabilir.
    Sakin olup mantıklı davranalim lütfen.

6. AlınTeri

AlınTeri User

etkinlikte maillere kod mu dağıtıldı, tam olarak mesele nedir, mailimi kontrol ettim ama kod gelmemiş bana :(

7. bokor satışta ama bokoru atacağımız yer yok!

ne bu bir hatamı?

8. Reese

Reese User

Merhaba,

İlk olarak bize sorunu bildirmek için hazırladığınız görseller için teşekkürler. Sorun biliniyor ve teknik ekip bu problem ile ilgileniyor, en kısa sürede düzelecektir.

Saygılarımla.

9. belalim

belalim User

hata düzeltilmiştir az önce kontrol ettiğimde gördüm bilginize

10. Arkadaşlar gemimdeki topları nasıl tamir edebilirim.3000 vuruyordum şimdi 2700-2800 vuruyorum.

11. kaddarr

kaddarr User

top tamiri kaldırıldı kardeşim buflarından birisi bitmiştir

12. belalim

belalim User

bugüne dek açtığım hiç bir konuya bir tek yetkili cevap vermiş değil bugün pırıltı katlayıcı ve bokor kupası aldım ama haritada pırıltı diye bişey yok 5 saatte 1000 inci anca kasabildim mojo desen 5 saate 10 taneyi bile geçmedi cidden pırıltı katlayıcının oyunda hiçbir dez avantajı kalmadı bot kullananlara gelince ben hakkımla oyunda bir şekil gelişimdiye akşam 8 den sabah altıya kadar oyundayım ancak günde 5 bin inci kasıyorum elin adamı 7/24 oyunda botlu takılıyor onlara hiç bir şey yapılmıyor ışık tılsımında sürekli botla takılanlar mevcut artık ışık tılsımından bile soğmuş durumdayız bot takip sistemi benim 1 ayda gördüğüm adamları nasıl göremiyor anlamış değilim. Daha önce botu serbest bıraktınız lafından sadece 5 marttan 8 nisana kadar uzaklaştırılma verdiniz oyun yetkililerine durumu bildirdim ve haksız yere ceza verildiği tespit edildiğinden cezam kaldırıldı kimse kendi düşüncelerini özgürce söyledi diye ceza yememiştir bu konular hakkında bilgi verirseniz sevinirim şimdiden tşk ederim umarım bu söylediklerim konusunda gerekilenler yapılır

13. Dostum yeni açılan hesaplara neden gelmiyor diyorum.benim arkadaşım yeni başladi ona kod gelmedi diyorum.herkese gelsin kod diyorum eşit olsun

14. belalim

belalim User

dostum ben bu oyunu 2015 ten bu yana oynuyorum her türlü haber bülteni e postama ulaşırken neden 3 yılda bir tane kod e postama gelmiş değil en başında bokor ile bugün haber bülteni geldiğine göre kodlar neden 3 yıldır gelmiyor

15. belalim

belalim User

sayın mod 3 yıldır haber bültenine üyeyim ama daha 1 kere kod tarafıma gelmemiştir şimdi bana haber bültenine üye olun diyeceksiniz zaten 3 yıldır üyeyim örneğin bugun bile bokor hakkında haber bülteni geldiği halde neden 3 yıldır 1 tane bile kod e postama gelmemiştir sanırım gerçek haksızlık dedikleri bu olsa gerek bu arada yeni heap açan birinin geçmişteki kodda faydalanması da haksızlık bu deyimiizede katılıyorum sizden ricam 3 yıldır sistemin hatasını neden ben çekiyorum

16. Selam,

Bahsettiğiniz konu ile alakalı raporlar tutulmuş ve iletilmişti. Hatırlarsınızki konu ile ilgili yama çalışması yapılmış, pırıltılar arttırılmıştı. Konu ile alakalı görseli BURADAN inceleyebilirsiniz. Cevap vermeme konusuna gelince, sizde takdir edesinizki yeni gelen güncelleme henüz çok yeni ve aynı konular farklı oyuncular tarafından defalarca açıldığı için konunun cevabını daha önce vermiştik. Bot konusuna gelince, bu taramalar merkez ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Tarama sistemini net olarak bilmiyoruz fakat elbet birgün hak eden kişiler gereken cezaları alır. Umarım size yardımcı olabilmişimdir.

Saygılarımla.
    İyi forumlar, keyifli oyunlar.

Last edited by moderator: Mar 13, 2018
    *_*ИİL●APO*_* likes this.
  17. 81ozturk

81ozturk User

yanlış yerde konu açmış olabilirim ama sürekli sizin etkinlik kodları için kırk takla atarak bulmak zorunda kalıyorum.
    nereye nasıl üye olunacaksa olayım mail adresime gelsin.

18. ADANALI61

ADANALI61 User

kırk takla atmana gerek yok mail hesabına geliyor bu kadar basit.

19. Reese

Reese User

Arkadaşlar merhaba,

Serzenişlerinizi anlıyorum fakat bakın, Seafight'ı her biriniz oynuyorsunuz ve oyuna kod güncellemesi geldikten sonra söylenildi ki , lütfen haber bültenine üye olunuz. Buraya kadar hemfikiriz deği mi ? Ve sizler bu önerilerimizi ciddiye almadınız, kişiye özel kod diye bildirilmesi gerekmiyordu, normalde sizlerin forumdan "kod var mı?" diye sorduğunuzdan aldığınız kod mail hesabınıza gelmesi gereken koddur. Ama bültene abone olmak yerine yine de forumdan ve ya oyun içerisi sohbetten almayı tercih ettiniz. Maalesef geçmişin telafisi yok , bülten aboneliği olan oyunculara giden kodlardan faydalanamayacaksınız. Diğer bir konuya gelince "x arkadaşıma 3 kod gelmiş bana neden 2 ve ya 1 kod geldi?" sorunuzun cevabı verilen kodlar oyun içi seviyenizle alakalıdır. Haber bültenine BURADAN nasıl abone olabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Saygılarımla.

20. belalim

belalim User

sayın mod siz mi beni anlamıyorsunuz acaba yoksa ben mi anlatamıyorum size ben haber bülteninizle ilgili 3 yıldır epostama mesaj geliyor gelmeyen tek mesaj kodlar diyorum halen bana çıkmış burdan haber bültenine üye olmayıp burdan hazıra konmakla suçluyorsunuz sayın mod basit bir şey sordum bakın bokor ile ilgili haber bülteniniz en son yoladığınız mesaj hatta altında şu yazıyor bu haber bülteninin beğendiniz mi evet hayır seçeneği şimdi her türlü haber kaynağı elime gelirken gelmeyen tek şey kodlar acaba hiç diyormusunuz sistemin bir hatası var mı yok mu diye ama bunun yerine biz oyuncuları halen suçluyorsunuz şimdi siz bana halen haber kaynağına üye olun diyeceksiniz

https://i.hizliresim.com/bBa8vm.png

peki 3 yıldır üye değilsem resimde 3 yıldır haber bültenine üye olduğum halde halen nasıl bir üye olmam gerekiyor acaba söylermisiniz örneğin haber bültenleriniz epostama şu şekilde düşüyor gelenler kutusu diğer olarak düşüyor bokorla ilgili haber bülteniniz oraya geldi yani engelli yada gereksiz kısmına düşmüyor bakın burda kimseyi rencide etmek küçük düşürmek amacında değiliz ama sizde biraz anlayışlı olun bu 8 martta herkese 25 adet voodo topu vs gibi şeyler verdiniz ve biz bundan faydalanamadık suçumuz ney acaba hem para ile alış veriş yapacam hem de oyunun hiç bir avantajından faydalanamıyacağım bu nasıl bir anlayış sistemi artık lütfen bu konuda daha tatmin edici bir bilgi verirseniz sevinirim

Thread Status:
Not open for further replies.