Hesap Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***CENGAVER***94 tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sıfırlansın mı ? sıfırlanmasın mı ?

1. sıfırlansın

oy sayısı 0
    0,0%
  2. sıfırlanmasın

oy sayısı 6
    100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. baba34_foo

baba34_foo User

forumu aktif kullanan arkadaşım bu konu defalarca söylendi. Yeni kodlar çıktığında forumdan kod soranlara haber bültenini takip edin denildi, chatten sonralara denildi şimdi pişmiş aşa su katmaya gerek yok kayıp senin kaybın bu insiyatifle alakalı bir şey değil.

Ayrıca oyun sana para harcatmıyor, kazanma hırsın sana para harcatıyor. seafight yada başka oyun aklına gelebilecek her oyunun mentalitesi zaten budur kazanmak için harcarsın bunun farkında değilsen farkına var senin para harcamanın sorumlusu senden başkası değil

PATRON2 bunu beğendi.
  2. Merhaba ;

Oyunda bazı casuslanamayan oyuncular var bunlar nasıl oluyorda casuslanamıyor nicklerin ortasında veya sonunda bosluk bırakıyolar ben berakmak istediğimde ise (Bu kullanıcı adını seçemezsin.) demekte ve buna bi çözüm gelmeli Lütfen .

3. Selam,

Oyunun bazı karakterleri kabul etmediği doğrudur. İsim arasına boşluk bırakmayı ALT tuşuna basarak 255 yaparsanız sizde boşluk bırakabilirsiniz. Casuslayamadığınız oyuncuyu oyuncu ID ile casuslaya bilirsiniz. ID nerden bulacağım derseniz bunuda sizinle paylaşayım. Oyuncunun nickini alıp,oyun ekranında sosyal, arkadaşlar ve son olarak arkadaş ekle kısmına, liste dışı ara diyerek oyuncunun nickini kopyalarsanız, oyununcunun ID'sini bulabilirsiniz. Umarım size yardımcı olabilmişimdir.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Mart 2018
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  4. güzel kardeşim sen hiç anlamamışsın forumda defalarca kişinin mailine özel kod mu verilecek denildi madem böyle bişey yapılıcak duyurusu yapılsa olmazmıydı herşeyin duyurusu yapılıyorda bunun duyurusunu yapmak bukadar zormu deyil tabi yapıln abone olmayanları kısmen cezalandırmak
    para kısmına gelirsek oyunda para ile satılan birşey varsa o oyunun amacıda o şeyi sattırmaktır onu satmak için bi pazarlama yolu izleyecektir ki zaten doğal olarak öyle yapılıyor

5. Haklı olduğunuz konular var fakat bazı gmail hesaplarına 3 kod verilirken bazı kişilere 1 kod geldi ve açıklama olarak bir gmail de 2 hesap var ise veya 3 hesap var ise o kadar kod gider yani her gemi için ayrı bir kod gönderiyorsunuz fakat kodların verdiği ödüller farklılık gösteriyor ve bu kodlar bir biri ile hiç eşit değil diye düşünüyorum.

6. iozdemir

iozdemir User

Güncellemeden sonra sandıklardan vip üyelik çıkaramadım, çıkarabilen var mı yada içerikler mi değişti ?

7. evet çıkardımda 250 sandıkdan 2 defa oda birde haritalardaki sandık sayısı azaltılmış gibi sanırsam,
    iyi oyunlar.

8. iozdemir

iozdemir User

Eywallah bilgi için teşekkür ederim. Ben 300-350 kadar açtım çıkmadı şansa artık :) Sizede iyi oyunlar.

9. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Sandık içeriklerinin değişikliği hakkında bize ulaşan bir bilgi yoktur.

Saygılarımla.

10. 1 x Muson Lordları aldın. bunu ben aldımda nerede kullanılacak onu anlamadım ?

11. Ya bize niye gelmiyor kod anlamiyorum.haber bultenine uyeyizde zaten.onceden geliyordu artik hic gelmiyor supporta dedim adamlar bunu halletmekten aciz nerde anlamayn adam varsa toplamislar

12. Giyotin

Giyotin User

ben üye oldum , gelmedi

13. Kişiden kişiye neden kod sayısında farklılık var? Kimisi bir kimisi üç kod almış.

14. Bu tamamen şansa bağlı ya da kişiye özel diye düşünüyorum.
    2 sene önce banlanan server 1.si gemime 3 kod gelirken şuanda yaklaşık full kıyamet balyozlu gemime haber bültenine abone olduğum halde gelmedi. Yani tamamen kişiye özel ya da tamamen şans diye düşünüyorum. Bokor misali.. 2 bokora tasarım alan oyuna para yatırmayan biride var.. 300 bokor atıp tasarım çıkaramayanda..

15. DELGADO*

DELGADO* User

İngiliz forumunda diyor ki:

1 kod 6 aydan daha uzun süredir aktif olmayanlara (oyun hesabına girmeyenlere) gitmiş.
    1 kod 6 aydan daha kısa süredir aktif olmayanlara (oyun hesabına girmeyenlere) gitmiş.
    1 kod aktif olarak oynayanlara (devamlı giriş yapanlara) gitmiş.

Yani 1 emaile birden fazla hesap kayıtlıysa (yukarıdaki şartları sağlayan hesaplar :D ) bu sebeple 3 kod almışlar.

16. Din konusuna girip boş konuşma oyun oynuyorsun öyle yorum yap english

17. yav he he

18. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bu konu hakkında şu an için bir bilgi bulunmamaktadır. Bilgi geldiği zaman forumda paylaşımı yapılacaktır. Lütfen forumu takipte kalınız.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

TCKaptan bunu beğendi.
  19. TCKaptan

TCKaptan User

Diger oyuncu arkadşalarda farkındadır pırıltı bizim için mojo ve diğer akseseurlar için önemliydi güncellemeden sonra %100 miktarında azalma söz konusu oldu bu konu hakkında destek bekliyoruz.
    saygılarımla TCkaptan

20. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz konu raporlarımıza eklenmiştir. Ayrıca fikir ve düşüncelerinizi lütfen fikir havuzu ve öneriler kısmında detaylı şekilde belirtiniz. Uygun görülen öneri ve düşünceler raporlarımıza eklenecektir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.