Hesap Hakkında

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ***CENGAVER***94, Dec 30, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

sıfırlansın mı ? sıfırlanmasın mı ?

1. sıfırlansın

0 vote(s)
    0.0%
  2. sıfırlanmasın

6 vote(s)
    100.0%
Multiple votes are allowed.
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Müzik aç arka planda ya da biriyle sesli sohbet et :D

2. ironi yapıyorum diyenlere inanmayın her ay 400tl veriyorlar bu oyun olmasa hayatları anlamsız gelir. Hayat SEAfight da kazanılır.

tuna219 likes this.
  3. kingSo

kingSo User

ID:
    Sunucu:
    GlobalİD:

Supporta mail attım ve bunları bulunduran bir form yolladı. ID dediği gemi ID 'si midir geminin altında yazan sayılar mıdır ? "182/12345678" gibi ...

Sunucu yada türkiye 1 vb. yazmam yeterli olucak mıdır ?

Global ID' yi nerden elde ederim ? hiçbir fikrim yok.

4. Reese

Reese User

Merhaba,

Endişe etmeyin size Global ID'nizi nasıl bulabileceğinizi tarif edeceğim. Forum anasayfasındayken kendi avatarınızın üzerine tıkladığınızda profil bilgilerinizi içeren bir ekran çıkar . Orada " Global Account Id " ibaresi bulunur ve devamında yazan numaranız sizin Global ID numaranızdır.Sunucu kısmına geminizi hangi sunucuda oynadığınızı yazmanız yeterli olacaktır. Verdiğimiz bilgiler umarım işinize yaramıştır.

İyi Oyunlar Dilerim.

Last edited: Jan 8, 2018
    kingSo likes this.
  5. *KOMODOR*

*KOMODOR* User

katlayıcı almalısın en mantıklısı bu :)

Last edited by moderator: Jan 8, 2018
  6. Ts den sohbetini yap bi yandanda pırıltını topla sıkılmazsın.

7. Arkadaşlar mojodan çıkan Vudu Güvertesi (14 Günlük) bir kere çıktıktan sonra daha çıkmıyor mu? Mesela bana 7 gün önce çıkmıştı onun üstüne baya açtım çıkmadı hiç sınırlama falan mı var?

8. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba @HurricaneyX ,

Bir sınırlama yok. Geminizde bulunan Vudu Güvertesine süre eklenerek devam etmekte.

İyi forumlar.

9. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

Maalesef artık pırıltı toplarken geminize saldırı yapılmaması şansı yok. Eskiden görünmezlik alındığında pırıltı toplanabiliyordu fakat artık böyle bir şey mümkün değil. Tek yöntem hesabınızda acemi koruması olması.

Konuya gereken cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

10. kingSo

kingSo User

teşekkürler , peki hocam diyelim sorun yaşadığım gemi rusya serverında rusya sunucusuna girip supporta mail atmalıymışım supportun dediğine göre. Rusya serverına girip sorunumu açıklarken rusça açıklamama gerek yok dimi ?

11. kingSo

kingSo User

rus serverında supporta kısmına girip o kadar yabancı karekter arasında türkçe sorunumu açıklamak biraz tuhafıma gitti de

12. Reese

Reese User

Merhaba,

Sorunu yaşadığınız hesap hangi Server'da ise , o Server'ın Support'u ile görüşürken Server'ın dilini kullanmak zorundasınız. Verdiğiniz örnekteki gibi örneğin ; Rusya ise Server Rusça yazmak zorundasınız. Fakat oradaki yetkililere durumu izah edebilirseniz sizi Türk yetkililere aktarabilirler.

İyi Oyunlar Dilerim.

kingSo likes this.
  13. kaddofi

kaddofi User

merhaba arkadaşlar ben oyuna yeni başladım şuan deniz anası ligindeyim ve forumda araştırdığıma göre her lig göre ayrı ayrı gemiler karaborsada oluyormuş ve bir lige sahip olmama rağmen karaborsada gemi göremiyorum nedeni nedir acaba ?

14. kingSo

kingSo User

Hocam peki ikamehgat ve kimlik forokopisini yeni ticket oluşturarak supporta nasıl mail atailirim ?

15. Sensible

Sensible User

Merhaba,

Hesabınızı Rusya sunucusunda açtıysanız ve sadece oynadığınız sunucunun destek birimiyle iletişime geçtiyseniz, o sunucunun destek dilince sorununuzu iletmelisiniz. Türk destek birimi ile iletişime geçtiyseniz hesabınızın herhangi bir TR sunucusuna giriş yapıp mail atın. Destek birimi size geri döndüğü taktirde, istenilen belge ve bilgileri söylendiği şekilde tekrardan maile dosya olarak ekleyin. Daha sonra istenilen bilgileri mail içeriğine yazarak mail yollayınız.

Bu şekilde sorununuzu çözebilirsiniz.

Saygılarımla,
    İyi oyunlar.

*KOMODOR* and ArmageddoN like this.
  16. Karaborsaya etkinliklerde tasarım çıkıyor,sizin bahsettiğiniz gemiler ittifak salonunda 10 altın karşılığında alabilirsiniz.

17. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler. Bulunduğunuz lige ait seviye tasarımlarını ittifak salonundan satın alabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

18. milletler topluluğu paralı asker olan savaşçıdan ele geçirdiğimiz adam en fazla kaç gün oluyor? taç alınarak değil sadece ele geçirme yapılarak istiyorum cevabı

19. ne muhabbet oldu yaw full gemiye nasıl sahip olabiliriz evi mi arabayı mı yoksa mini tutarlarda bu işi yapmanın başka yolu var mı

20. Reese

Reese User

Merhaba,

Bigpoint Şirketinin, Oyun içersindeki gelişiminiz için evinizi,arabanızı ve benzeri gibi taşınır, taşınmaz mülklerinizi satmalarınız konusunda ne bir beklentileri, ne de sizlere karşı bu konuda bir talepleri vardır. Oyun içerisinde belirli gün ve etkinliklerde satış kısmına paketler sunuluyor. Bunları alıp almamak sizlerin seçimine bırakılmıştır. Örneğin ; Amiral toplarını nasıl para karşılığında paketlerin içinde satın alabiliyorsanız, belirli günlerde yine pazar yerinin elit ögeler kısmından inci ile de alabiliyorsunuz. Aklınızdaki soruların devamı için lütfen BURAYI inceleyiniz.
    Konu amacının dışına doğru çıktığı için konu kilitlenmiştir.

İyi Oyunlar.

Last edited: Jan 9, 2018
Thread Status:
Not open for further replies.